Ce înseamnă lifestyle şi cum o maşină se poate integra în acest concept

Stilul de viaţă reflectă valorile, personalitatea şi atitudinile unei anumite persoane sau a unui grup. Indiferent ce stil adopţi, el se bazează pe alegerile tale de orice fel, pe comportamentul şi activităţile pe care le ai.

Stilul de viaţă reflectă valorile, personalitatea şi atitudinile unei anumite persoane sau a unui grup. Indiferent ce stil adopţi, el se bazează pe alegerile tale de orice fel, pe comportamentul şi activităţile pe care le ai.

 

Chiar dacă moda e un termen apărut cu mult timp în urmă, undeva în Egiptul Antic la curţile faraonilor şi a a fost definit de luxul şi rafinamentul veşmintelor, se spune că, de fapt, în Europa secolului al XIV-lea, moda a stat la baza dezvoltării artelor frumoase şi a culturii în genral.

Italia, în timpul Renaşterii, a devenit locul unde au apărut primele manifestări ale modei. Mulţi autori au susţinut că naşterea modei a avut loc în momentul în care s-a diferenţiat vestimentaţia bărbaţilor de vestimentaţia femeilor. Acest fenomen a suferit schimbări de proporţii de-a lungul timpului, fapt pentru care moda înseamnă o schimbare periodică a formei, dimensiunii şi a culorii, în funcţie de preferinţele mai multor categorii de oameni.

În zilele noastre, tot ce apare nou şi este la modă naşte o mare agitaţie printre oameni.
Fiecare îşi doreşte să fie primul, să iasă în evidenţă, să fie unic. Maşinile hibrid au fost impuse în societate de vedete, de artişti care au încercat să aducă în atenţia publicului efectele poluării asupra mediului înconjurător. În secolul vitezei, unde oamenii sunt într-o continuă mişcare, cei implicaţi în industria automobilului au căutat soluţii ca să reducă emisiile de dioxid de carbon, dar şi să reducă drastic consumul de combustibil.

Astazi, pe piaţă,  există trei tipuri de maşini ecologice:

•    Bazate pe biocombustibil – care folosesc GPL, biogaz, hidrogen, substanţe mai puţin poluante decât benzina şi motorina.

•    Hibrid – care combină motorizarea bazată pe combustibilul tradiţional cu una electrică
•    Electrice – care folosesc în totalitate un motor electric

Cele mai cunoscute maşini ecologice sunt cele hibrid (HEV-urile), care au devenit destul de accesibile pentru multe categorii de oameni.

Sistemul avansat de propulsie hibrid integral oferă o experienţă aproape pe deplin silenţioasă în modul electric, cu cele mai scăzute emisii şi un consum redus de combustibil. Tot acest pachet e completat de o manevrabilitate ridicată şi accelerare lină.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod