Brunetă în roşu

Ce culori de haine se potrivesc brunetelor

Nuanţele alese în mod corect pot ajuta orice brunetă să iasă în evidenţă prin frumuseţea sa, indiferent dacă e vorba de o petrecere, întâlnire de afaceri sau una romantică.
Cu toţii ştim că brunetele sunt pasionale, calde şi atente. Însă toate aceste calităţi ale lor pot fi şi mai bine scoase în evidenţă dacă alegerile lor vestimentale sunt unele corecte.

Iată ce culori de haine se potrivesc brunetelor:


Roşu

Ce altă culoare decât roşu poate contribui la crearea unei imagini enigmatice şi încântătoare a unei brunete? Această nuanţă este caldă şi pasională la fel ca şi ea! Culoarea funcţionează perfect pentru rochii de petrecere, cu care poţi obţine un aspect şic şi izbitor. Poate fi folosit şi la întâlniri de afaceri, dar cu siguranţă cere un curaj deosebit pentru a opta pentru un costum roşu clasic de nuanţe închise de roşu, sau poate doar o combinaţie de pantaloni de această culoare, care pot fi chiar din piele.


Roz

Pentru un plus de drăgălăşenie, nuanţele de roz pot fi foarte utile. Această culoare este perfectă pentru femeile romantice şi feminine dacă este aleasă în variantele nu prea palide.

Fuchsia

Fuchsia este doar o altă alternativă pe care o poţi încerca dacă vrei să atragi mai multă atenţie printr-un aspect şic. Această culoare poate funcţiona cel mai bine la rochii îndrăzneţe de petrecere.

Galben

O altă soluţie creativă pentru un aspect unic este alegerea unor nuanţe de galben puternic. Ele sunt foarte atrăgătoare pe corpul unei brunete, în cazul în care sunt alese cu înţelepciune. Brunetele ar trebui să evite galbenul prea luminos sau orbitor şi să opteze pentru unul mai calm şi mai rece.


Verde

O altă combinaţie atrăgătoare poate fi făcută cu ajutorul nuanţelor de verde asociate cu siluete de tip con. Astfel, se poate opta pentru verde închis sau întunecat în cazul unor întâlniri de afaceri sau ocazionale, şi pentru verde smarald în cazul unei petreceri. Pe de altă parte, ar fi eficient să se folosească şi nuanţe verzi albastre pentru brunetele cu ochii de aceleaşi culori.

Albastru

Brunetele au posibilitatea de a utiliza albastru închis pentru afaceri şi pentru serviciu, albastru electric sau luminos pentru ocazii speciale, precum şi albastru pal pentru întâlniri romantice. Singura nuanţă care necesită o atenţie deosebită este turcoazul, care trebuie ales cu înţelepciune pentru a se potrivi cu culoarea pielii.


Mov

Culoare mov sau violet este drăguţă, specială şi se potriveşte de minune pentru brunete. Ea poate fi folosită atât în varianta închisă, cât şi deschisă. Brunetele vor căpăta un look atrăgător şi romantic datorită ei.

Negru

Negrul la păr şi la îmbrăcăminte este pur şi simplu o combinaţie de neînlocuit. Negrul este perfect pentru afaceri, dar şi pentru petreceri de asemenea. Singurul aspect care trebuie luat în considerare este forma articolelor de îmbrăcăminte, care nu ar trebuie să fie prea deschise şi atrăgătoare, de vreme ce negrul însuşi sugerează deja anumite proporţii de atracţie.

Alb

Albul este perfect în combinaţie cu părul brunet, nici nu poate exista ceva mai senzual de atât.
În afară de a fi dulce şi fermecătoare, această culoare este, de asemenea, universală şi se potriveşte pentru orice ocazie şi scop.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod