rochii de mireasa

Cât contează lungimea unei rochii de mireasă?

Unul dintre primele lucruri de luat în considerare atunci când îți cauți rochia de mireasă de vis este ce lungime să alegi. Vrei o rochie de mireasa scurtă sau lungă?
Când ai un caracter plin de viață și activ, o rochie de mireasă scurtă va fi perfectă pentru zburdat în ziua cea mare. Iar dacă ai un buget limitat sau pur și simplu vrei să economisești bani pentru luna de miere, caută o rochie scurtă!

Ai putea crede că rochiile de mireasă scurte nu sunt versatile atunci când vine vorba de forme și modele, dar există cu siguranță o gamă largă din care să alegi.

O regulă de bază este că lungimea unei rochii de mireasă poate fi aleasă în funcție de fomalitatea ceremoniei de nuntă. Dacă nunta ta trebuie să fie foarte tradițională și formală, atunci o rochie lungă până la podea este alegerea perfectă. Plănuiești să ai o nuntă mai neconvențională și mai informală, o rochie mai scurtă ar putea fi, de asemenea, de vis. Dacă plănuiești o nuntă romantică în grădină, ar putea fi, de asemenea, o idee bună din motive practice, să alegi un stil de rochii de mireasă mai scurt. Dar este, de asemenea, foarte important să iei în considerare dacă te simți mai confortabil într-o rochie scurtă decât una lungă (sau invers).

Stil: cum te îmbraci în mod normal?


Care este stilul tău personal? Întrucât o rochie de lungime mini sau midi este mai informală decât cea lungă până la podea, există o mulțime de motive pentru a folosi accesorii tradiționale și elegante, cum ar fi voaluri, încălțăminte delicată și accesorii pentru păr.

Ca mireasă, trebuie întâi să iei în considerare propriul stil personal, tipul de ceremonie pe care îl planifici și, desigur, să găsești aspectul perfect pentru tine, iar atunci vei fi pe drumul cel bun spre găsirea rochiei de vis.

4 sfaturi pentru rochii de mireasă scurte


- Scurt nu înseamnă neapărat fustă mini.

- Păstrează un aspect elegant și rafinat cu o rochie până la genunchi sau chiar deasupra genunchiului.

- Păstrează culoarea deschisă, cu un alb fildeș - alte culori vor face rochia să semene prea mult cu o rochie de petrecere normală.

- Alege o rochie din materiale feminine și festive - sifon, tul și satin accentuează aspectul de mireasă.

- Accesorizează! Voaluri, articole de păr, mănuși și încălțăminte delicată de mireasă vor transforma în mod magic o rochie scurtă într-o splendidă rochie de mireasă.

Alte sfaturi


Când vine vorba de accesorii, o centură strălucitoare poate funcționa pentru a rupe aspectul monoton al unei rochii de mireasă albe. De asemenea, poate crea un anumit contrast, mai ales dacă îți asortezi pantofii cu cureaua.

Dacă o mireasă a avut vreodată nevoie de un accesoriu de lux, mănușile lungi sunt acela pentru rochiile scurte. Apoi, există ocazional opțiunea unor perle sau a unor coliere de bijuterii.

Singurul inconvenient este atunci când intri în biserică pentru ceremonie. Este un fapt bine cunoscut că unei mirese i se potrivește o intrare grandioasă, pentru care variantele de rochii de mireasă lungi sunt mai potrivite. Cu toate acestea, o rochie de mireasă scurtă va impresionat și va atrage atenția, făcând o impresie la fel de mare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod