Boyfriend jeans. Ghid de purtare în 2016

Este esențial să îi asociezi cu elemente feminine, precum sacourile sau accesoriile delicate pentru ca rezultatul să fie o ținută echilibrată. Află cum să porți boyfriend jeans în 2016

Acest stil de jeanși au o croială masculină, ceva mai largă, dar care a putut fi adaptată cu succes de-a lungul ultimilor ani în ținutele feminine.

Starurile de la Hollywood sunt cele care au impus acest trend, una dintre fanele înfocate ale jeanșilor boyfriend fiind cântăreața Gwen Stefani, care îi include des în ținutele sale de zi. Actrița Jessica Alba apelează de asemenea destul de des la stilul boyfriend.
Boyfriend jeans Jessica Alba

Pentru că sunt o piesă vestimentară de inspirație masculină, cea mai mare provocare atunci când porți jeanșii boyfriend este aceea de a evita un look mult prea androgin.

De aceea, este esențial să îi asociezi cu elemente feminine, precum sacourile sau accesoriile delicate pentru ca rezultatul să fie o ținută echilibrată. Iată cum să porți jeanșii boyfriend în 2016:

Miranda Kerr jeansi boyfriend

Asortează-i cu sacouri

Sacourile merg de minune cu jeanșii boyfriend pentru că reușesc să creeze un contrast interesant. Acești pantaloni au o croială largă, ceea ce le oferă un aer relaxat și ușor rebel. De aceea este nevoie să îi asociezi cu un element vestimentar în linii clasice, bine conturate, așa cum este sacoul.

 

Tinuta boyfriend jeans cu accesorii feminine

Asociază-i cu accesorii feminine

Un clutch interesant, o curea subțire și accesoriile feminine și delicate vor reuși să estompeze alura masculină pe care ți-o pot oferi jeanșii de inspirație boyfriend. Un exemplu este ținuta adoptată de Nicole Richie, care a ales să accesorizeze jeanșii boyfriend cu o curea împletită, o poșetă plic și pantofi cu toc.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod