8 piese vestimentare ale iubitului tău pe care să le poţi purta şi tu

Ceasurile bărbăteşti sunt pe placul multor femei, dar nu sunt singurele accesorii sau piese vestimentare ale iubitului tău pe care le poţi împrumuta. Află ce poţi alege din garderoba partenerului şi cum să combini hainele lui cu ale tale pentru o ţinută şic.
Ceasurile bărbăteşti sunt pe placul multor femei, dar nu sunt singurele accesorii sau piese vestimentare ale iubitului tău pe care le poţi împrumuta. Află ce poţi alege din garderoba partenerului şi cum să combini hainele lui cu ale tale pentru o ţinută şic.

Tricouri bărbăteşti

Tricourile lui mari sunt potrivite şi pentru ţinute de zi, nu doar ca pijama. Un top voluminos îţi poate subţia picioarele. Poartă tricourile bărbăteşti băgate într-o fustă cu talie înaltă pentru cel mai bun efect. Dacă tricourile lui sunt uriaşe pentru talia ta, le poţi purta şi pe post de rochie, cu o centură sau o curea potrivită.

Sacou sport

Sacourile sport ale iubitului tău pot deveni o piesă de rezistenţă în garderoba ta, dacă ştii cum să le porţi.
Suflecă mânecile sacourilor lui atunci când îţi creezi o ţinută în care vrei să le incluzi şi nu uita că bijuteriile feminine şi modul în care îţi aranjezi părul sunt foarte importante pentru un rezultat reuşit.

Boyfriend jeans

Dacă blugii iubitului nu au o umflătură dizgraţioasă în zona şliţului, îi poţi purta fără probleme. Boyfriend jeans este o tendinţă care şi-a făcut apariţia pe podium de mai multe ori în ultimii ani şi, atâta vreme cât nu o porţi zilnic, îţi vei îmbogăţi stilul cu încă un look reuşit.

Cămăşi sport

Poţi purta cămăşile sport ale iubitului peste un top delicat fie cu jeans, fie ca rochie, dacă sunt destul de lungi.
Prinde-le cu o curea pentru a-ţi sublinia talia, însă nu le combina niciodată cu alte piese vestimentare sau accesorii bărbăteşti.

Tricouri cu anchior

Vrei un tricou uşor decoltat care nu îţi expune sânii tuturor privirilor? Iubitul tău are probabil tricouri cu anchior care îţi vin bine şi sunt confortabile. Poartă-le băgate în pantaloni sau în fustă. Dacă alegi să le îmbraci cu o pereche de jeans, cea mai bună alegere sunt cei slim fit.

Pulover cu nasturi

Indiferent care este diferenţa de mărime între tine şi iubitul tău, un pulover cu nasturi poate fi o piesă vestimentară împrumutată cu succes. Pentru un look casual, îl poţi purta peste un tricou strâmt cu pantaloni, iar pentru un look mai rafinat, îl poţi purta peste o rochie cu imprimeu floral.

Fular

Fularul iubitului poate deveni o eşarfă reuşită pentru tine! Nu este vorba de fularul gros de iarnă, ci de eşarfele pe care le numeşte el fular pentru că aşa sună mai bărbătesc.
Avantajul: tu le poţi împrumuta pe ale lui, însă ale tale sunt probabil prea feminine pentru stilul lui.

Pălărie

Dacă iubitul tău are pălării care îţi plac, nu te sfii să le împrumuţi. Atâta vreme cât el nu are capul cu mult mai mare ca al tău, le vei putea purta cu succes, deoarece pălăriile şi căciulile sunt unele dintre puţinele accesorii vestimentare cu adevărat unisex.

Indiferent ce alegi din şifonierului iubitului, nu uita să combini piesele vestimentare cu linii puternice masculine cu câteva accesorii feminine. Perlele sunt ideale pentru ţinutele şic, dar orice accent ultrafeminin şi delicat poate crea un echilibru în ţinuta ta.
Machiajul este un alt element important în ţinută, asigură-te că acorzi atenţie fie buzelor, cu un roşu puternic, fie ochilor, cu mai multă mascara decât de obicei. (Foto: iStockphoto)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod