8 accesorii în tendinţe pentru vara anului 2016

Colierul de tip choker şi coroniţa din flori pentru păr se numără printre piesele vedetă ale acestui sezon. Descoperă ce accesorii sunt în tendinţe pentru vara 2016

Cerceii până la umăr

Prezenţi în cadrul colecţiilor pentru primăvară-vară 2016 propuse de Alexander McQueen, Oscar de la Renta, Prada, Celine, Marni sau Dolce & Gabbana, cerceii lungi, care ajung până la umăr sunt accesorii de tip statement care te pot pune în valoare în această vară. Modelele colorate, în nuanţe vii şi vesele se potrivesc perfect pentru vacanţă, iar cele cu pietre preţioase şi un aspect sofisticat sunt ideale pentru a accesoriza o rochie elegantă, de seară. Pentru că oferă impresia de alungire, aceşti cercei sunt ideali pentru femeile care au faţa rotundă.

Accesoriile pentru păr

Coroanele din flori şi accesoriile pentru păr sub formă de coroană au putut fi observate în cadrul colecţiilor pentru primăvară-vară 2016 prezentate de Gucci, Rodarte, Marc Jacobs sau Dolce & Gabbana. Dar cum trendurile de pe catwalk nu pot fi copiate pur şi simplu (cu siguranţă nu te vezi purtând o coroană pe stradă), foloseşte această tendinţă pentru un strop de inspiraţie.
Include în coafurile tale accesorii sub formă de flori, bijuterii sau elemente metalice care îi oferă o notă aparte. Coroanele din flori sunt o alegere bună pentru festivalurile de muzică la care participi, pentru vacanţele la plajă sau petrecerile în aer liber.

Colierul choker

Acest tip de colier strâns pe gât sau la baza gâtului este vedeta sezonului vară 2016, în ceea ce priveşte accesoriile. Poţi alege modelele foarte simple, realizate din material textil de culoare închisă, asemenea unor bentiţe textile, pe cele de tip şnur, dar poţi opta şi pentru coliere choker din metal, mărgele, perle sau chiar lemn. 

Colierele cu şiraguri multiple

Este vorba despre colierul realizat din lănţişoare subţiri, dispuse în cascadă. Îl poţi obţine foarte uşor folosind lănţişoarele şi colierele pe care le ai deja.
Este un accesoriu care se potriveşte de minune cu ţinutele relaxate de vară.

Cerceii cască

Aceştia se fixează cu cleme pe partea superioară a lobului urechii sau pe lateral. Sunt perfecţi pentru un look ceva mai îndrăzneţ. Poţi purta un singur astfel de cercel, asimetria fiind o tendinţă importantă în ceea ce priveşte accesoriile pentru vara 2016. Pentru a-i pune în evidenţă este de preferat să porţi cerceii cască atunci când optezi pentru o coafură în care părul este strâns. De asemenea, se văd foarte bine dacă ai părul scurt. 

Brăţările fixe

Brăţările compacte, rigide, care îţi îmbracă încheietura mâinii se numără de asemenea printre accesoriile în tendinţe ale verii 2016. Alege-le pe cele în nuanţe metalice de argintiu, auriu sau chiar cupru.
Se vor asorta perfect cu pielea uşor bronzată pe care o vei avea spre mijlocul verii. 

Sandalele cu platformă

Platformele drepte au rămas în tendinţe încă din toamna anului trecut, fiind adaptate pe rând pentru ghete, tenişi, iar acum pentru sandale. Sunt o alegere bună pentru ţinutele casual, fiind uşor de purtat şi asortat. Alege-le pe cele cu barete groase, cu catarame masive şi optează pentru materiale precum pielea lăcuită. 

Genţile cu motive grafice

Poşetele, genţile, clutch-urile şi rucsacurile cu imprimeuri grafice vor fi foarte populare în această vară. Sunt piese care îţi permit să îţi exprimi personalitatea, să transmiţi mesaje şi să ieşi în evidenţă. Dungile, imprimeurile botanice şi cele de inspiraţie zoologică, motivele geometrice sau textele interesante pot face din poşeta ta un adevărat accesoriu statement în această vară.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook! 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod