7 trucuri de stil care te fac să pari mai înaltă

Știai că o geantă mare, pe care o ții în mână, te face să pari mai scundă? Descoperă ce greșeli să eviți și cum să arăți mai înaltă cu ajutorul hainelor


Alege pantofii și accesoriile potrivite

Cea mai ușoară metodă de a părea mai înaltă este aceea de a purta pantofi cu toc. Dar culoarea este deosebit de importantă: nuanțele neutre vor face ca picioarele tale să pară mai lungi, în timp ce pantofii negri, în special cei cu barete sau șnururi în jurul gleznei îți vor face picioarele să pară scurte. De asemenea, nu ar trebui să porți accesorii care îți delimitează corpul pe orizontală, așa cum sunt colierele choker, foarte trendy în prezent, dar care îți taie vizual din înălțime și dau senzația că ai gâtul scurt și gros.
Pantofi

Alege cu grijă printurile cu dungi

Nu este o idee prea bună să porți dungi groase orizontale dacă ești mică de înălțime. O ținută compusă integral dintr-un imprimeu în astfel de printuri îți va tăia și mai mult din înălțime.
Dacă îți plac foarte mult dungile orizontale, atunci alege-le pe cele subțiri sau poartă dungi late sub forma unui top scurt.
Dungi orizontale


Blugi și genți în funcție de înălțimea ta

Dacă ești minionă și porți blugi vizibil scurtați, precum cei cu franjuri în parte de jos, atunci picioarele tale vor părea și mai scurte. Combină astfel de jeanși cu pantofi cu toc înalt și un top scurt. De asemenea, pantalonii cu talie înaltă te avantajează pentru că îți alungesc silueta. Și liniile verticale sunt în avantajul tău, mai ales dacă porți pantaloni cu un astfel de print.
Picioarele tale văr părea mult mai lungi. În ceea ce privește gențile, este de preferat să alegi unele de mici dimensiuni și să le eviți pe cele masive, care se poartă în mână, nu pe umăr.
Blugi

Pantaloni palazzo

Pantalonii lungi, largi, cu talie înaltă, numiți "palazzo" pentru că imită aspectul unor coloane, sunt foarte utili pentru tine în cazul în care ești mică de înălțime. Vor ascunde pantofii cu toc înalt sau platforme, ceea ce te ajută să obții impresia unor picioare lungi.
Alege astfel de pantaloni în nuanțe delicate, în culori bloc. Asociază-i cu topuri scurte, iar dacă optezi pentru un top mediu, bagă partea din față a bluzei în pantaloni.
Pantaloni Palazzo
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod