Cum sa porti pantofii cu toc

7 trucuri ca să porți pantofii cu toc ca o adevărată doamnă

Cele mai multe femei adoră pantofii cu toc. Iar unele dintre ele îi poartă chiar dacă nu știu să meargă corect cu ei, rezultatul fiind unul cât se poate de amuzant.
Dacă ești de părere că ai nevoie de ceva trucuri pentru a purta corect pantofii cu toc, citește aceste mici secrete și pune-le în practică, astfel încât să arăți impecabil atunci când porți tocuri. Iată ce să încerci, potrivit brightside.me.

Fă pași mici

Pentru a arăta elegant atunci când porți pantofii cu toc, trebuie să faci pași mici, fără a îndoi prea mult genunchii. Dacă pășești ca atunci când porți pantofi cu talpă joasă, rezultatul va fi un mers chinuit, care nu arată deloc bine.

Calcă întâi pe călcâi

Este obligatoriu să calci întâi pe călcâi atunci când mergi cu pantofi cu toc, apoi să așezi și restul tălpii pe sol. În spațiile în care podeaua este din gresie sau parchet, iar sunetul ar putea fi amplificat, unele femei au tendința de a păși cu grijă, pe vârfuri.
Este o greșeală majoră, care te face să arăți ciudat. Asumă-ți faptul că pantofii cu toc te vor aduce în centrul atenției, atât vizual, cât și sonor.

Ține spatele drept

Postura impecabilă este cartea de vizită a unei adevărate doamne. Îndreaptă spatele trăgând umerii înapoi și păstrează bărbia paralel cu solul. În acest fel mușchii abdominali se vor încorda, abdomenul va fi mai plat, iar tu vei părea mai slabă și mai înaltă.

Mergi în linie dreaptă

Este dificil să-ți păstrezi perfect echilibrul atunci când porți pantofi cu toc. Dar pentru a merge perfect drept, imaginează-ți că ai în fața ta o linie dreaptă pe care trebuie să o urmezi.
Pune picioarele unul în fața celuilalt când pășești.
    

Pregătește-te acasă

În cazul în care te așteaptă un eveniment special la care trebuie să porți pantofii cu toc, exersează puțin acasă astfel încât să te descurci impecabil. Mergi prin casă cu pantofii tăi cu toc și studiază-ți postura în oglindă.
De asemenea, dacă sunt noi, pantofii pot avea talpa alunecoasă. Zgârie puțin talpa pentru a o face mai aderentă. Iar dacă sunt incomozi, pune-ți o pereche de șosete groase în picioare și poartă pantofii noi prin casă timp de cel puțin zece minute.

Urcă scările corect

O altă provocare atunci când porți pantofii cu toc este aceea de a urca și a coborî scările. Când cobori, pune toată talpa pe trepte, iar când urci așază numai vârful pe trepte.
Stai pe partea cu balustrada și sprijină-te cu o mână pe ea pentru mai multă stabilitate.
    

Folosește pernuțe din silicon

Acestea se plasează în interiorul pantofilor, în partea din față sau în zona călcâielor pentru a-i face mult mai comozi, dar și pentru a preveni apariția bătăturilor atunci când porți pantofi noi. Dacă ai dureri, mersul tău va părea chinuit și nu vei arăta deloc bine.
   
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod