5 sfaturi ca să te îmbraci sexy dacă ai forme voluptoase

Când vine vorba despre formele corpului, femeile sunt foarte greu de mulțumit. Cele care au o siluetă rectangulară, androgină, spun că vor să aibă forme mai bine definite, iar cele care au forme voluptoase se plâng că orice ar pune pe ele par prea plinuțe. Chiar dacă niciodată nu vei fi pe deplin mulțumită de felul în care arăți, poți dobandi un plus de încredere în tine și poți avea un look senzațional dacă alegi hainele potrivite. Iată câteva sfaturi pentru a te îmbrăca sexy dacă ai forme voluptoase.

1. Alege întotdeauna talia înaltă

Talia înaltă este cea mai bună alegere atunci când vrei ca formele voluptoase să dobândească un look sexy. Poartă o fustă cu talie înaltă împreună cu o cămașă delicată și o pereche de pantofi cu toc înalt și ești pregătită să faci senzație oriunde mergi.

De asemenea, îți recomandăm să porți jeanși cu talie înaltă, pentru a-ți accentua mijlocul. Combină-i cu un tricou scurt oversized și o pereche de sandale cu platformă, pentru a avea o siluetă alungită.

2. Evită hainele midi

O rochie midi, care depășește linia genunchilor și se opreste la jumătatea distanței dintre genunchi și glezne poate fi sexy, însă nu și dacă ai forme generoase.
Acest tip de lungime nu te avantajează, deoarece tinde să-ți taie din înălțime și să te lățească. Cel mai bine este să optezi pentru fuste, rochii și pantaloni care fie sunt deasupra genunchilor, fie îți acoperă gleznele. Vei avea un look mult mai sexy dacă faci aceste alegeri, întrucât atragi atenția în partea superioară a corpului, respectiv creezi iluzia unui corp mai suplu, dar bine definit.

3. Accentuează-ți talia

Când ai forme voluptoase, accentuarea taliei devine obligatorie. Folosește centuri și curele pe care le prinzi deasupra mijlocului, pentru a-ți pune în valoare atât bustul, cât și șoldurile.
Linia bine definită dobândită cu aceste accesorii distrage atenția de la zonele generoase ale trupului. Îți sugerăm să eviți purtarea centurilor imediat deasupra șoldurilor, întrucât îți vor accentua prea mult formele.

4. Evită volumele

A avea forme voluptoase este minunat, dar în același timp poate fi dificil să le pui în valoare astfel încât să fii sexy. Volumele sunt un aspect de care trebuie să uiți rapid, deoarece lățesc și nici nu îți accentuează șoldurile sau bustul. Așadar, fustele tip "gogoșar" și rochiile scurte de "prințesă" nu ar trebui să se regăsească în garderoba ta.
În schimb, te poți îmbrăca sexy cu fuste și rochii care urmează linia corpului. Dacă alegi o pereche de pantaloni largi, ai grijă să aibă talie înaltă și poartă-i cu un top mulat, astfel încât să creezi un echilibru perfect.

5. Fii sexy pe tocuri

Tocurile sunt cele mai bune prietene ale femeilor cu forme voluptoase. Este suficient să te uiți la vedete precum Kim Kardashian, Beyonce sau Jennifer Lopez pentru a-ți da seama că secretul lookului lor sexy stă în ceea ce poartă în picioare. Pantofii și sandalele cu tocuri nu doar că te înalță, dar creează și impresia unui corp mai suplu și îți îndreaptă spatele.
Astfel, bustul tău este mai evident, iar șoldurile devin atuul tău incontestabil.

Nu este nevoie să porți tocuri stiletto, dacă nu te simți comod pe ele. Alege tocuri kitten, tocuri groase și platforme, pentru un look sexy și feminin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod