haine

5 piese vestimentare la modă în vara anului 2020

Se apropie vara, moment în care cu toții ne schimbăm garderoba și suntem tot mai preocupați de noile tendințe ale designerilor în materie de modă. Pentru inspirație, îți lăsăm mai jos câteva sugestii de piese vestimentare ce vor fi la modă în această vară. Care este preferata ta?
Chiar dacă ești sau nu pasionată de modă, cu siguranță te uiți adesea pe site-urile de specialitate cu anunțuri haine pentru a urmări tendințele, dar și propunerile de ținute pentru vara acestui an. Am căutat noi pentru tine și îți arătăm care sunt piesele vestimentare ce vor fi la mare căutare vara asta.

Ce piese vestimentare se poartă în vara lui 2020


Rochii


Cu linii curate, cu imprimeuri, cu buline, scurte, midi sau lungi, rochiile se vor purta toată vara anului 2020. Specialiștii spun că se poartă liniile fine care exprimă feminitate și senzualitate, dar care accentuează ideea de minimalism.
Deci, nu se poartă ținutele încărcare, ci rochiile simple și elegante.

Imprimeurile cu buline


Pe tricouri, cămăși, topuri, fuste sau chiar pantaloni, bulinele vor fi în trend în acest sezon, spun designerii. Se poartă chiar și accesoriile cu buline, așa că dacă nu îți găsești piesa vestimentară potrivită, optează pentru o eșarfă sau o bentiță cu buline. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod