Geanta la brau

5 genţi la modă în 2016 care nu trebuie să îţi lipsească

Îţi place să fii mereu în tendinţe şi nu vrei să ratezi nimic nou? Descoperă câteva modele de genţi la modă în 2016 şi vezi care te atrage!

Marile case de modă au introdus noul trend în materie de genţi pentru vara acestui an. Pe lângă genţile clasice cu care ne-au obşnuit deja, designerii au reuşit să ne surprindă şi de această dată cu modele spectaculoase şi practice.

Descoperă 5 genţi la modă în 2016:

1. Genţi inedite


Anul acesta se poartă poşetele originale, cu forme cât mai inedite. Eşti o fire îndrăzneaţă şi îţi place să te deosebeşti de mulţime? Optează pentru poşete în formă de animale, aparate de fotografiat, desene animate, televizoare, mâncare sau flori! Gama este destul de variată şi cu siguranţă vei găsi o figurină perfectă pentru tine!

Geanta aparat foto

2. Genţi mici


Acest tip de geantă este unul discret, de dimensiune mică. Unele dintre ele se pot asemăna foarte uşor cu o husă sau un suport pentru telefon, iar altele pot fi rotunde.

Indiferent dacă forma lor este pătrată sau circulară, dacă au inserţii sau nu, punctul lor comun este mărimea!

Geanta mica

3. Genţi la brâu


Genţile purtate la brâu sunt cunoscute de toată lumea, însă anul acesta designerii le-au reinventat şi le-au adus din nou în atenţia noastră. Sunt extrem de practice datorită faptului că braţele tale vor fi libere şi îţi vor oferi mai multă lejeritate în mişcare. Obiectele tale personale sunt mult mai în siguranţă într-o astfel de geantă, fiind aproape de corp vei avea mereu controlul asupra ei.

Posete la brau

4. Genţi semilună


Aceste genţi în formă de semilună sunt foarte încăpătoare şi utile atunci când pleci la drum lung. Este o poşetă casual, cu mânere lungi, ce poate fi purtată pe o parte (stil poştaş), dar şi pe un umăr (pentru un look casual-elegant).

Geanta semiluna

5. Genţi tip sac


Geanta tip sac este o combinaţie fericită între o poşetă normală şi un rucsac. Aceasta este foarte încăpătoare şi practică, potrivindu-se perfect oricărui stil vestimentar. Poate fi purtată în mână sau pe umăr şi este dedicată tuturor femeilor indiferent de vârstă!

Geanta tip sac

Credit foto: www.fashionisers.com




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod