40 de idei pentru tatuaje sexy pe spate

Tatuajele realizate pe spate devin tot mai populare, în special datorită avantajelor pe care le oferă, dar și pentru că sunt foarte sexy.

În anii '90 erau în tendințe tatuajele realizate pe spate, în zona lombară. Dar în prezent tatuajele realizate pe partea superioară a spatelui sau pe unul dintre omoplați sunt în tendințe. De asemenea, și tatuajele realizate de-a lungul coloanei vertebrale sunt foarte populare.

Există numeroase variante de modele din care să alegi, în funcție de preferințele tale. Tatuajele minimaliste sunt o alegere bună pentru tine dacă vrei un model discret.

Dacă ești o fire romantică sau preferi un tatuaj cu aspect cât mai feminin, atunci alege unul în stil pictură în acuarelă, realizat în culori pastelate.

De câțiva ani sunt în tendințe și tatuajele cu modele geometice, realizate stilizat sau tatuajele create cu o singură linie neîntreruptă.

Fie că le ascunzi sub haine sau le expui printr-o rochie sau top cu spatele gol, tatuajele pe spate au capacitatea de a fi în același timp senzuale și discrete.

Descoperă 40 de tatuaje pe spate din care să te inspiri.

Foto: Instagram

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod