3 perechi de ghete la REDUCERE de Moş Nicolae. Află codul de discount!

Decembrie e luna cadourilor, un prilej numai bun de a-i surprinde cu daruri pe cei dragi sau de a ne răsfăţa pe noi însene.
Oricare dintre noi merită un mic cadou de Moş Nicolae, chiar dacă nu am fost atât de cuminţi pe cât ar fi trebuit. Să faci alegerea potrivită nu e un lucru uşor, dar o pereche de ghete minuţios realizate şi lustruite cu grijă nu are cum să dea greş. De aceea, nu rata momentul şi alege încălţămintea Verogia: fabricată din materiale de cea mai bună calitate, cu atenţie la detalii, chiar aici, în România.

Pentru sezonul rece, Verogia îţi propune o varietate de modele de încălţăminte, potrivită oricărei ocazii sau stil vestimentar. Aşadar, fie că optezi pentru linii clasice sau mai degrabă îndrăzneţe, cu sau fără toc, o pereche de ghete rezistente şi comode este întotdeauna o decizie corectă.

Bestseller-urile Verogia?

1. Rock vibes

Ghetele Jessie sunt alegerea ideală oricând vrei să aduci un plus de personalitate unei ţinute casual. Disponibile în două variante cromatice, negru şi vişiniu, sunt confecţionate 100% din piele naturală, extrem de confortabile şi pot ajunge la tine la timp pentru Moş Nicolae.

2. Très chic

Clasicul este mereu în tendinţe, la fel şi ghetele Ava. Cu un design de inspiraţie pariziană, bot ascuţit şi cataramă pe gleznă, îţi vor oferi o notă elegantă, perfectă pentru o zi de lucru şi nu numai.

3. Urban details

Dacă plimbările sunt pasiunea ta, ştii cât de important este să te simţi bine în perechea de încălţări aleasă, fără a face vreun compromis atunci când vine vorba de design. Te-ai regăsit în descriere? Atunci îţi recomandăm ghetele Kara – texturile multiple, talpa supradimensionată şi accentele metalice le vor face cu siguranţă remarcate.

Intră acum pe www.verogia.ro şi alege perechea preferată, la un preţ special de Moş Nicolae: ai 10% discount folosind codul vinemosu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod