14 rochii de mireasă cu buzunare, noul trend pentru nuntă în 2019

O fotografie de nuntă postată pe Twitter a creat o nouă tendință în gama rochiilor de mireasă: modelele cu buzunare devin tot mai populare.
Cu ceva timp în urmă, Esther Kezia Thorpe, o utilizatoare a rețelei Twitter, a postat o imagine de la nunta unei prietene. Nimic neobișnuit, cu excepția rochiei miresei: era un model cu buzunare.

Această revelație a stârnit frenezie în rândul tinerelor care se pregătesc să devină mirese, atrase de o latura mai practică a ținutei lor: buzunarele nu știrbesc deloc aspectul elegant al rochiei, dar oferă spații utile în care pot fi ținute accesorii mărunte, cum ar fi rujul ori șervețele, sau altele indispensabile, precum telefonul.

Elegante și utile


Destul de repede, postarea lui Easther a devenit virală, toată lumea întebându-se de ce a trecut atât timp pentru ca o asemenea inovație genială să fie pusă în practică - miresele nevoite de obicei să-și țină lucrurile într-o poșetă au căpătat, dintr-o dată, mai multă libertate. Și știi ce? Arată și foarte bine!

Pe măsură ce curentul #weddingdresswithpockets a devenit tot mai popular, multe femei au decis să-și prezinte experiențele în rochiile de mireasă cu buzunare, iar fotografiile continuă să inspire și alte femei să abordeze aceste modele.
Bored Panda consideră că succesul acestor ținute reprezintă o lecție pentru designerii de rochii de mireasă și că modelele clasice fără buzunare au zilele numărate.

Poate că nu va fi așa. Poate că standardul fără buzunare va rămâne pe veci "la putere" și va reprezenta etalonul în materie de eleganță. Dar chiar și așa, e limpede că articolele vestimentare cu buzunare, fie că vorbim despre pantaloni lungi ori scurți, fuste sau rochii, oferă avantaje de ordin practic care nu pot fi egalate.

"Rochiile de mireasă nu sunt create mereu cu un scop practic în minte. Dar în ziua nunții este greu ca mireasa să aibă mereu poșeta la îndemână, așa că buzunarele sunt mai importante ca oricând pentru ruj, dischete demachiante sau chiar ceva de ronțăit (nimeni nu vrea o mireasă flămândă!)"
, a explicat Esther pentru site-ul citat.

În plus, posibilitatea de a sta cu mâinile în buzunare, așa cum fac bărbații, generează o senzație de relaxare care contează enorm pentru o mireasă într-o zi plină de emoții.

Conspirația contra buzunarelor


De-a lungul timpului, cererea de buzunare pentru ținutele feminine a crescut constant, îndeosebi în liniile casual. Dar nici măcar jeanșii nu pot face față mereu - uneori buzunarele sunt mai mult pentru impresia artistică și abia încape un card în ele.

"Buzunarele din ținutele femeilor au devenit mai numeroase de câțiva ani, în special de când am devenit mai atașate de telefoanele noastre.
Dar foarte rar vezi haine feminine cu buzunare care să aibă spațiu adecvat pentru un card, darămite pentru un telefon!"
, explică Easther.

"Am auzit niște zvonuri, cum că ar fi o conspirație a caselor de modă și a designerilor de genți - dacă n-avem buzunare, trebuie să folosim poșete!", a adăugat ea.

"De când am descoperit noua nișă a retailerilor care vând rochii cu buzunare, m-am convertit la aceste modele. Îți salvează viața, mai ales în perioadele cu mult polen în aer, când e vital să ai la îndemână niște șervețele sau dischete textile", este de părere autoarea postării care a declanșat noul curent.

Chiar dacă nu există dovezi care să ateste că marile branduri au interesul să lase femeile fără buzunare ca să le bage "pe gât" noi modele de genți și poșete, un lucru e cert: orice mireasă ar aprecia să aibă la îndemână în orice moment câteva lucruri care o ajută să se simtă în largul ei și să se bucure pe deplin de fiecare clipă a celei mai frumoase zi din viața sa.
Iar două buzunare discrete și încăpătoare pot face mai mult decât orice calmant.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod