10 reguli pe care să le respecți când porți o fustă scurtă

10 reguli pe care să le respecți când porți o fustă scurtă

Învață cum să alegi materialul și croiala care se potrivesc cel mai bine formei corpului tău. Descoperă regulile pe care să le respecți când porți o fustă scurtă

Ai grijă ce porți pe dedesubt

Este obligatoriu să te gândești bine la ce vei purta sub fusta ta scurtă, ca să nu ai parte de momente jenante. Mai ales dacă fusta este largă, atunci orice pală de vânt te poate supune unui moment de tip Marilyn Monroe. În locul lenjeriei tanga, alege ceva la fel de sexy, dar care îți oferă mai multă acoperire.

Alege talpa joasă în locul pantofilor cu toc

Atunci când porți fuste scurte, pantofii cu talpa joasă te avantajează mai mult și îți fac picioarele să pară mai lungi, potrivit specialiștilor vogue.com. Dar este vorba numai despre pantofii sau sandalele cu talpa joasă care îți lasă glezna la vedere.
Dar dacă vrei să porți totuși tocuri, alege-le pe cele de tip bloc, de aproximativ cinci centimetri, care sunt mai potrivite pentru un look casual. Alte elemente care îți fac picioarele să pară mai lungi sunt șosetele lungi până peste genunchi, care te ajută să obții un look foarte sexy.

Ai grijă la proporții

Dacă porți o fustă scurtă fără dres, atunci este necesar să îți acoperi brațele, pentru a balansa lookul, este de părere specialistul Vogue. O bluză cu mânecile lungi sau trei sferturi îți va echilibra mai bine ținuta decât un top cu decolteu adânc, de exemplu.

O geantă mini, pentru o fustă mini

Dacă asortezi fusta sau rochia scurtă cu o poșetă de umăr, atunci trebuie să ai în vedere și lungimea baretei. O poșetă care va ajunge până aproape de șolduri îți va ridica fusta în timpul mersului, iar de aici și până la ipostaze jenante este doar un pas.
Optează în schimb pentru o poșetă mini, care este mult mai ușoară și nu îți poate deplasa fusta.

Alege mărimea potrivită

Ultimul lucru pe care ți-l dorești atunci când porți o astfel de fustă scurtă este acela de a tot trage de material pentru a ține fusta la locul ei. De aceea este important să alegi cu grijă marimea, pentru că un număr mai mic sau mai mare poate face diferența dintre o ținută reușită și un eșec vestimentar total.

Găsește croiala potrivită 

Când vine vorba de rochiile cu fusta scurtă, croiala ideală este cea care se potrivește cel mai bine formei corpului tău. Rochiile în forma literei A sunt o alegere clasică, dar fustele lor largi riscă să fie destul de ușor ridicate de vânt.
Cele strânse pe corp sunt foarte sexy și sunt o opțiune demnă de luat în calcul dacă ești mândră de formele tale. Cea mai simplă modalitate de a descoperi ce ți se potrivește cel mai bine este să probezi modele cât mai variate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod