10 lucruri din garderoba unui bărbat care le enervează pe femei

10 lucruri din ținuta unui bărbat care le enervează pe femei

Costum larg

Costumele largi

Costumul se numără printre cele mai sexy și elegante piese vestimentare din garderoba unui bărbat. Dar acest lucru este valabil numai dacă vorbim de un costum bine croit, ce i se potrivește perfect bărbatului care îl poartă. Un costum prea larg va arăta oribil, un look detestat de cele mai multe femei.

Roz
Hainele roz

Oricât de mult ne-am dori să eliminăm șabloanele, este dificil să uităm că rozul este o culoare ce reprezintă feminitatea. De aceea poate fi ușor bulversant să vezi un bărbat purtând piese vestimentare de un roz intens.

Multe femei nu consideră atrăgător un bărbat îmbrăcat în roz.

Pantaloni skinny
Blugii foarte strâmți

Un alt obiect vestimentar care face parte de regulă din garderoba unei femei a fost împrumat și de bărbați. Este vorba despre jeanșii skinny, foarte strâmți, care arată cel puțin bizar atunci când sunt purtați de un bărbat.

Bijuterii

Prea multe bijuterii

Nu este o idee prea bună să porți multe bijuterii, fie că ești femeie sau bărbat. Una sau două accesorii sunt suficiente pentru a-ți pune stilul în valoare și a arăta interesant.

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 23 Nov 2016, 15:48
    Cu unele nu sunt de acord

    Pantalonii scurti sunt frumosi. Insa depinde cu ce ii asortezi. Mie imi plac, mai ales daca tipul are ce sa arate.. Hai sa nu devenim babute mult prea devreme. Bunicii ii placeau barbatii in izmene. Mie nu.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod