10 greșeli care te împiedică să te îmbraci impecabil

10 greșeli care te împiedică să te îmbraci impecabil

Nu porți accesorii

Poți arăta incredibil de șic și într-o ținută simplă formată din jeanși și pulover. Totul depinde de accesorii, dar trebuie să le alegi corect. Poate fi un singur detaliu, precum o eșarfă, o curea sau o bijuterie. Alege-le pe cele de calitate și look-ul tău va fi complet transformat.



Nu acorzi atenție materialelor

Materialele textile sintetice sunt mai ieftine, dar multe dintre ele și arată ieftin. Se șifonează ușor, își pierd forma și se pătează ușor.
Este de preferat să cumperi haine din materiale de calitate precum bumbac, lână, mătase, denim etc. Vor arăta mult mai bine chiar și pe măsură ce se învechesc și îți vor oferi un plus de confort.






Faci combinații greșite de culori

Este dificil să descoperi combinațiile perfecte de culori pentru ținutele tale. Culorile trebuie să se potrivească între ele și să îți pună în valoare nuanța tenului. Dar cum este dificil să descoperi care sunt aceste combinații miraculoase, trebuie să ții cont de câteva reguli de bază.
În primul rând, când porți culori deschise, alege nuanțe intense, saturate de albastru, burgund, roșu sau verde smarald. De asemenea, nu uita de nuanțele pastelate, care pot fi asortate mult mai ușor și îți pun în valoare latura feminină.



Porți imprimeuri ciudate

Trebuie să fii deosebit de atentă atunci când alegi hainele cu imprimeuri. Chiar și faimosul animal print poate arăta vulgar dacă îl porți pe zone extinse. Va arăta mult mai bine dacă îl folosești sub forma unor accesorii discrete precum o eșarfă, un portofel sau o pereche de pantofi.
Cea mai sigură metodă de a alege printurile potrivite este aceea de te axa asupra celor clasice precum carourile, dungile, bulinele sau modelele geometrice.



Alegi greșit lenjeria intimă

Te gândești că oricum nu este la vedere, deci lenjeria intimă nu are prea mare importanță. Dar este o greșeală majoră. O lenjerie sexy, de foarte bună calitate, te va face să te simți bine în pielea ta și să ai o atitudine sexy. De asemenea, lenjeria potrivită îți va pune formele în valoare, ceea ce aduce cu un pas mai aproape de perfecțiune.

 Foto: brightside.me 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod