ZorileStore.ro anunță campania „Eclipsa de prețuri“ pentru Black Friday

ZorileStore.ro sărbătorește Black Friday și anunță campania „Eclipsa de prețuri“ pentru perioada 21 - 23 noiembrie. Începând de miercuri, 19 noiembrie, ZorileStore.ro schimbă prima pagină a site-ului pentru a-și prezenta campania.
Mai mult, utilizatorii vor avea ocazia să își voteze produsele preferate. Vor face acest lucru prin share pe Facebook, iar primele patru cele mai dorite de clienți vor beneficia de reducere de 70%. Votul se va derula până joi, 20 noiembrie.

Magazinul estimează o creștere cu 10% față de anul trecut, când românii au cumpărat în două campanii Black Friday de aproximativ 100.000 de euro. Segmentul fashion a crescut cel mai mult în ultimii ani în România, produsele alese cu precădere de către români fiind pantofii sport, ghetele, gecile și alte produse de sezon rece.

Pentru Black Friday 2014, ZorileStore.ro estimează că interesul oamenilor se va manifesta tot în această zonă de produse și numărul de comenzi înregistrare de pe dispozitivele mobile, smartphone sau tabletă, vor crește față de 2013.
Mai mult, dacă in perioada celor doua Black Friday de anul trecut doar 30% din cumpărători au fost femei, anul acesta aşteptăm o creştere la minim 40% a numărului comenzilor făcute de femei.

„În ultimii doi ani am sărbătorit Black Friday alături de clienții noștri, iar anul acesta ne pregătim să repetăm experiența. Interesul a crescut de la an la an, atât online, cât și offline, și ne bucurăm să vedem că românii folosesc tot mai mult dispozitivele mobile pentru shopping și că s-au obișnuit deja cu astfel de campanii de care pot profita la maximum.
Ultimii doi ani de Black Friday au fost un adevărat test pentru noi, atât logistic, cât și uman, dar am reușit să îl trecem cu succes și să le demonstrăm oamenilor că au făcut alegerea bună“
, a declarat Bogdan Mocanu, sales manager ZorileStore.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod