The Wardrobe - un personal shopper mereu la indemana

Sub un concept mai putin intalnit la noi, magazin cu personal shopper inclus, s-a deschis in zona Floreasca, pe Banul Antonache 45-47, The Wardrobe.

In luni de studiu au reusit sa aduca la dispozitia clientului toate instrumentele pentru a avea o garderoba perfecta. The Wardrobe inseamna buna-dispozitie generata de o discutie amicala, intr-un mediu atent amenajat sub aburii cafelei sau a miresmei ceaiului.

The Wardrobe inseamna viziune, viziunea unei imagini cel putin corecte, construita sa exprime personalitatea.The Wardrobe inseamna informatie; profesionalismul personalului de vanzari va face imaginea clientului sa depaseasca cele mai aprigi critici! The Wardrobe inseamna libertate, libertatea de a stabili un buget de imagine si de a  exprima dorintele express daca selectia din magazin nu va caracterizeaza.

Personal-shopperul  Roxana Miu, a selectat pentru The Wardrobe piese aduse din Milano si Florenta, lucrate sub atenta mana a fabricilor de familie si a ingeniozitatii tinerilor designeri presarate cu articole sub eticheta consacrata.

Magazinul pune la dispozitia clientilor si un magazin online www.the-wardrobe.ro dar si o pagina de facebook unde sunt tinuti la curent cu tendintele si evenimentele desfasurate in locatie.
The Wardrobe este departe de a fi doar un alt magazin.The Wardrobe asculta, analizeaza si raspunde prin solutii creative nevoii tale de frumos confortabil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod