URBN Living Store - un loc pentru oameni cool!

De-a lungul timpului, burn a adunat în jurul său reprezentanți de valoare ai celor mai creative comunități. Pentru că aceștia au nevoie de spații de exprimare, s-a lansat URBN Living Store – un “urban concept store” – magazin de streetwear, bar, cafenea, spot de refresh și, ocazional, locul în care se vor întâmpla cele mai tari proiecte creative din București!

Situat pe Strada Căldărari nr. 3, în aripa vestică a Hanului lui Manuc, URBN Living Store ia pulsul urban fix din inima oraşului, din locul în care, de generaţii, s-au întâlnit culturile care au modelat viaţa bucureşteană şi internaţională.
 

Centrul Vechi este destinaţia preferată a turiştilor străini şi locul drag în care se întâlnesc seară de seară, prietenii bucureşteni.
Dincolo de a fi un simplu magazin de îmbrăcăminte, URBN Living Store oferă vizitatorilor săi o experienţă autentic urbană: oameni cool, proiecte interesante şi un lifestyle deosebit.

 
URBN Living Store va fi și spațiul de exprimare a creativitățiii tinerilor designeri români. “Design what you burn for” este concursul prin care Roberta Curcă a reinterpretat stațiile de metrou bucureștene într-un design urban de tricou. Tricourile Robertei sunt acum în magazin, alături de brand-uri precum Carhartt WIP, Edwin, Stussy, Herschel Supply, New Era, Adidas Originals, Asics, Nike, Kangol, New Balance sau Levi’s.
De asemenea, Ioana Ciolacu, românca desemnată cel mai bun tânăr designer în cadrul evenimentului Săptămâna Modei de la Berlin, a pregătit o colecție capsulă pentru URBN Living Store, deja prezentă în magazin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod