Trend alert: se poarta stilul boem cu influente etnice!

Cand stilul aristocratiei moderne se intalneste cu influentele etnice, rezultatul este deopotriva chic si exotic. Inspirata din costumele orientale, in care predomina matasea si broderia manuala, dar cu un twist contemporan, marcat de accente boeme, croieli statement si aplicatii pretioase, colectia de toamna-iarna Manoush se remarca prin eleganta poetica si ludica.
 
Nascut in 2002, Manoush este un brand feminin care a reusit sa se impuna in lumea modei incalcand regulile. Povestea acestuia a debutat, atunci cand designerul Frederique Trou-Roy s-a intors dintr-o calatorie exotica in Marrakech.
Dupa ce a „ratacit” prin pietele marocane pline de arome si culori, ea a revenit la Paris cu o intreaga colectie de accesorii. Aventura ei nu s-a oprit acolo. India, Africa si Orientul Mijlociu au devenit surse de inspiratie pentru ceea ce avea sa devina stilul Manoush caracterizat prin cateva cuvinte: feminin, boem si realizat manual. Broderia manuala, paietele, print-urile colorate fac din fiecare item vestimentar o piesa unica, recognoscibila si colectionabila!   
 
Disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, colectia de toamna-iarna Manoush este gandita in asa fel, incat sa dea nastere unor combinatii vestimentare creative si pline de culoare „condimentate” cu accente pretioase si un stil boem.
Rochia este elementul central al colectiei. Cu o croiala structurata, dar  feminina, aceasta se metamorfozeaza prin intermediul materialelor, trecand de la jacart-ul cu aer aristocratic si modern, catre dantela pretioasa, matasea cu imprimeuri florale si rochiile din bumbac cu decupaje „laser-cut”. Aceastea sunt mixate cu caftan brodate, esarfe cu motive etnice si tricotaje cu aplicatii pretioase pentru o garderoba creativa ce poate acoperi toate ocaziile, momentele zilei si starile de spirit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod