Top 3 cele mai apreciate rochii de mireasa by Blossom Dress Atelier!

1. Rochia Rose - Esti o fire romantica, nonconformista si jucausa? Aceasta este rochia ideala pentru tine. Rochie de dantela fina, cu spatele adanc decoltat in "V" si acoperita intr-un tulle roze prin care se intrevede dantela, un model boho chic cu ajutorul caruia vei iesi cu siguranta in evidenta. Decolteul adanc subtiaza silueta si creeaza o linie evidentiata a taliei. Rochia Rose este ideala pentru o nunta in aer liber sau intr-un cadru romantic si relaxat.

 
2. Rochia Eva - feminitate la superlativ.
O rochie tip printesa din voal de matase naturala perfect imbinata cu modelul floral al dantelei si cu maneci lungi... Un statement al elegantei. Aceasta rochie este potrivita unei locatii de nunta luxury, spatioasa.

 
3. Rochia Thea - rochia bijuterie. Broderia bogata imbinata cu tulle-ul italian ii confera acestei rochii o tinuta demna de o fire princiara, extrem de eleganta si pretioasa. Aceasta rochie este aleasa in special de femeile increzatoare, care realizeaza ca toate privirile vor fi atintite asupra lor si doresc sa se bucure de asta.
 
Te asteptam sa te convingi la showroom-ul nostru din Dorobanti, Str.
Prof Ion Bogdan nr. 8. Suntem siguri ca impreuna vom crea o poveste de vis... noua colectie "Dreams"!”
 
http://www.blossom-dress.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod