Tocuri înalte de Valentine’s Day

A intrat si, desi zumzetul camerei parea de nepatruns, in momentul in care a pasit, sunetul tocurilor ei, mersul de felina si parfumul seducator, a inghetat tot. Toate privirile s-au intors, toti au amutit si chiar si muzica din fundal parea stearsa. Parea ca o himera, dar era de fapt genul acela de femeie despre care se scriau romane si cantece, era o adevarata femme fatale!

Tocurile au puterea de a transforma o femeie in ochii unui barbat, dupa cum releva ultimele studii. Se pare ca barbatii observa mult mai usor o femeie care poarta pantofi cu toc, decat daca ar purta orice altceva.

Conform unui studiu realizat in Franta, barbatii sunt mult mai atrasi, mai buni si mai grijulii cu femeile care poarta tocuri. Ai spune ca daca tot te chinui purtand tocuri, macar sa fii observata. Dar, nu tocurile sunt cele observate. Se pare ca pozitia corpului, faptul ca esti mai inalta si modul in care mergi te transforma intr-un magnet de priviri.

Barbatii percep femeile ca fiind mai sexy cand poarta tocuri de peste 5 cm, spune studiul.

Deichmann iti pune la dispozitie o gama variata de pantofi stiletto, botine si cizme cu toc, cu un design chic, care poate transforma orice tinuta intr-una feminina si seducatoare. De Valentine’s Day se va vorbi despre tine, pentru ca tu vei fi femme fatale!

Recomandari vestimentare:

Opteaza pentru pantofii stiletto pentru orice tinuta eleganta, fie ca e vorba de o rochie vaporoasa sau mulata, de o fusta clos sau creion, de pantaloni slim fit sau drepti. Stiletto este un pantof extrem de versatil si complimenteaza orice picior

Pentru un look mai chic, alege pumps! Iar culoarea zilei e rosu.

Alege in rest o tinuta intr-o culoare nude sau neutra si transforma din pantofi piesa de rezistenta a lookului.

Botinele sunt ideale pentru un look mai lejer, cu jeans sau pantaloni de piele.

Cizmele inalte pot fi o alegere interesanta daca le completezi cu o rochie dreapta si scurta sau cu o fusta vaporoasa.

Alege tocuri inalte de Valentine’s Day, alege Deichmann! Pret cizme: 179 lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristina pe 12 Feb 2015, 16:19
    Unde gasim cizme?

    Am o intrebare. Ma puteti ajuta cu cateva recomandari de unde pot achizitiona in perioada reducerilor cizme de piele? Eu merg doar la Baneasa pentru ca stiu sigur ca gasesc cele mai bune branduri si produse, dar ma intreb daca mai sunt si alte locuri pe care nu le-am descoperit inca....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod