SURPRIZE DE SARBATORI, LA NISSA!

Promotii de pana la 50% la mii de produse de sezon!
Anul acesta NISSA,cel mai mare brand romanesc de fashion din Romania, vine in intampinarea clientilor sai si ofera in pragul sarbatorilor, promotii de pana la 50%.

Campania surprizelor de Craciun incepe din data de17.12.2014 ora 00:00 si se finalizeaza in data de 24.12.2014. Produsele care intra in promotie fac parte si din colectia Tomna/Iarna 2014,astfel,daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un cadou inedit, NISSA este locul perfect pentrucelmai bun raportcalitate pret.

Daca te pregatesti de pe acum de revelion, la NISSA gasesti cu siguranta inspiratia pentru cea mai potrivita tinuta pe care sa o porti la trecerea dintre ani.

Produsele cu preturi promotionale vor fi postate pe site-ul www.shop.nissa.ro, incepand cu data de 17decembrue 2014ora 00:00.

Promotia este valabila in toate magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, CentrulComercialEsplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, PiataRomana), Pitesti (CentrulComercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, CentrulComercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall).

Nu rata promotiile la piese clasic, chic sau trendy potrivite pentru tine sau pentru un cadou de excepetie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod