Shopping de ochelari de soare la o nouă adresă: Sole Store

Ray-Ban, adesea inclus în topul celor mai iubite branduri din întreaga lume, are o nouă adresă în București – Sole Store, bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 24, la câteva minute de Piața Universității.

Noul magazin găzduiește peste 200 modele de ochelari de soare Ray-Ban, oferind astfel o bogată varietate pentru toate categoriile de consumatori. Selecția din magazinul Sole reunește modele din campania Never Hide. Pornind de la principiul Never pretend. Never be afraid. Never give up.
Never Hide, campania încurajează autenticitatea și sinceritatea în fiecare moment al vieții.

Fondat în 1937 ca urmare a unei provocări lansate de Aviația Americană, Ray-Ban a devenit rapid unul dintre cele mai căutate branduri din lume. Începând cu modelul Aviator, continuând cu Wayfarer, modelul purtat de James Dean în filmul Rebel fără cauză și de Marilyn Monroe, la Balorama, ochelarii polițistului Harry Callaham din Magnum Force și până în prezent, Ray-Ban a fost întotdeauna un brand must-have.

Alături de Ray-Ban, în magazinul Sole sunt disponibile și modele de ochelari de soare din colecțiile Vogue, Oakley, Emporio Armani, Dolce & Gabbana si Prada.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod