SĂRBĂTOREŞTE-ŢI DRAGOSTEA CU NOUA COLECŢIE DE VALENTINE’S DAY 2015 DE LA PANDORA

Bijuteriile alese în funcţie de personalitatea fiecăreia rămân la mare căutare, existând moduri nelimitate de exprimare a amintirilor tale preţioase, a momentelor tale de neuitat şi a stilului tău unic.
Şi nu este nimic mai intim decât dragostea adevărată. Anul acesta de Valentine’s Day PANDORA îţi dă posibilitatea de a-ţi împărtăşi sentimentele de afecţiune şi căldură cu ajutorul bijuteriilor finisate manual, create din materiale veritabile şi împodobite cu pietre strălucitoare, perfecte pentru a sărbători iubirea şi stilul personal.

EXPRIMĂ-ŢI DRAGOSTEA. Lasă-ţi sentimentele să strălucească purtând de Valentine’s Day pandantive, inele şi brăţări din argint 925, cu zirconiu cubic sclipitor.
Inspirată de poveşti de dragoste şi legende, noua Colecţie de Valentine’s Day de la PANDORA exprimă devotamentul şi afecţiunea şi reprezintă sărbătorirea iubirii în toate formele ei. Păstrându-se în tendinţe, noua serie „Love” surprinde perfect spiritul acestei ocazii, cu bijuterii cu un font special creat, cu pietre de zirconiu cubic şi litera „o” în formă de inimă. Un accesoriu discret, dar esenţial pentru o ţinută, aceste bijuterii minunate îţi aduc aminte de momentele preţioase de dragoste şi îţi spun povestea printr-un singur cuvânt.

IUBIRE DE BASM.
Simbol al unităţii şi iubirii, cercul neîntrerupt al unui inel reprezintă emoţia de dincolo de cuvinte. De Valentine’s Day, PANDORA lansează o colecţie de inele suprapuse, spre a fi purtate pentru a obţine un look personalizat. Combină metalele şi stilurile pentru a-ţi completa ţinuta. Inimi delicate simbolizează afecţiunea eternă şi legătura dintre suflete, iar noul inel XOXO cu model dantelat, împodobit cu zirconiu cubic, combină meşteşugul specific al PANDORA şi tendinţele în modă.
Oferind un look clasic, noile inele suprapuse semnifică echilibrul perfect, formele lor simetrice oferind o eleganţă atemporală oricărui look.

INIMI DELICATE. Fă-ţi cunoscută iubirea adăugând brăţării tale talismane romantice cu inimi din argint sau aur. Adaugă un plus de stil cu cercei cu inimi în două nuanţe şi un colier cu inimi întrepătrunse, pentru a sărbători dragostea cu ocazia Valentine’s Day.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod