Rochii cu reduceri de pana la 70% de Black Friday la Dressbox

DRESSBOX (www.dressbox.ro), primul serviciu din Romania care ofera spre inchiriere rochii ale marilor case de moda internationale, anunta reduceri de pana la 70% de Black Friday 2014.

In weekendul 21 – 23 noiembrie, femeile din Romania pot inchiria rochii de designer pentru  evenimentele care urmeaza sa aiba loc la o distanta de pana la 3 luni, ceea ce inseamna ca Black Friday se extinde pana in februarie 2015, numai pe dressbox.ro.

Mecanismul este la fel de simplu ca cel cu care DRESSBOX si-a obisnuit deja clientele din toata tara: comanda online rochia potrivita, o primesc direct acasa, o poarta la eveniment si apoi o returneaza prin curier.
Perioada de inchiriere este de 4 zile. Doamnele care vor sa probeze mai multe rochii, inainte de a inchiria, o pot face in showroom-ul din Bucuresti, Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispozitie un stilist personal, care le va ajuta sa gaseasca cele mai inspirate tinute.

Cu o colectie de peste 700 de rochii, disponibile spre inchiriere la preturi mai mici cu 90% fata de pretul de catalog, DRESSBOX isi provoaca in aceasta perioada clientele sa iasa in evidenta cu rochii semnate de designeri precum Prada, Dior, Versace sau Gucci, oferind reduceri suplimentare intre 20% si 70%.

“Prin afilierea la evenimentul Black Friday, care precede toata suita de petreceri de sfarsit de an, precum petrecerile de firma si cele de Revelion, DRESSBOX ofera posibilitatea oricarei femei sa aiba acces la o garderoba practic inepuizabila, semnata de mari designeri internationali, la preturi infinit mai avantajoase decat ceea ce ofera orice magazin de pe piata”, precizeaza Daniel Penciuc, manager DRESSBOX.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod