Rochii colorate pentru zile insorite

Vara aceasta, rochiile urmaresc nu doar linia corpului ci si numeroasele trenduri ale stilului. Sezonul acesta revine in forta stilul anilor ‘70, unde predomina accentele hippie, mix-ul intre military si nautic, declaratii de transparenta, imprimeuri vintage si un mix&match intre volum si textura.
Cu alte cuvinte, vara aceasta, rochiile primesc declaratia de rezistenta in fata banalului, iar Takko o sustine cu o colectie spectaculoasa.

Imprimeurile sunt vedeta sezonului când vine vorba de rochii, indiferent de lungime. Printurile vintage, cu inspiratie folk, grafice, florale, military sau animal print dau tonul in tendinte. Asadar, rochii lungi cu imprimeuri spectaculoase, scurte in nuante contrastate sau de lungime medie, cu un design feminin, te asteapta pentru a-ti completa look-ul modern.

Rochiile de tip camasa sunt revelatia verii, iar cele mai chic modele din jeans sunt ideale pentru un look casual.

Rochia vaporoasa, colorata, cu zone transparente, reinventeaza eleganta.
Cu un design sofisticat, rochiile din voal, in nuante ideale pentru a completa tabloul verii, readuc romantismul in tinuta.

Rochiile iti ofera libertatea de a te simti confortabila si stilish in acelasi timp. Cum sa refuzi aceasta propunere? Vino in magazinele Takko si descopera ce rochii ti-am pregatit!

Tu ce rochie alegi sa ”vorbeasca” despre stilul tau?

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod