Reduceri finale şi transport gratuit la CONDUR by alexandru

Finalul torid al lunii iulie este revigorat de CONDUR by alexandru prin lansarea campaniei ce anunta cele mai asteptate reduceri ale sezonului, carora li se adauga transportul gratuit catre orice destinatie din tara.
In perioada 23-31 iulie 2015, boutique-ul online www.condurbyalexandru.com se transforma intr-un taram al tentatiilor imposibil de refuzat: pantofii stiletto cu toc de 9 cm si decupaje laterale, ce alatura comoditatea si confortul unui capalod de exceptie, alurii elegante a unui model clasic reinterpretat de artizanii brandului romanesc, sunt acum disponibili in culorile verii la doar 249 lei (redusi de la 369 lei), iar sandalele cu bareta in T, cele minimaliste cu fasii inguste de piele plasate in jurul gleznei sau cele spectaculoase cu toc de 13 cm, ideale pentru petrecerile verii, au un pret atat de accesibil, incat singura dilema care ar putea interveni in ecuatie este legata de alegerea celei mai glam locatii in care sa isi faca debutul – 199 lei, 249 lei si 269 lei.

Shopping-ul la CONDUR by alexandru in perioada de reduceri finale se traduce prin investii inteligente in accesorii ce intregesc conceptul de cochetarie feminina.
Altfel spus, acei conduri care de fiecare data cand sunt incaltati confera un farmec aparte ansamblului si preschimba labirintul urban intr-un catwalk magic de-a lungul caruia visele prind contur.

Festivalul reducerilor a inceput deja in magazinul online www.condurbyalexandru.com, iar transportul gratuit nu este decat cireasa asezata pe un deliciu fashion si “vanata” de cei al caror apetit pentru cumparaturi a atins cote maxime. In plus, cele trei optiuni de plata existente in momentul plasarii comenzilor online – plata ramburs, plata cu cardul sau plata in 3 rate fara dobanda prin Card Avantaj – ofera tuturor clientilor flexibilitate si un control excelent asupra cheltuielilor.

Clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona sunt asteptati la showroom-ul CONDUR by alexandru situat pe Blv.
Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1, cu o programare prealabila la numarul de telefon 0727. 811. 947. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod