Reduceri de până la 50% la colecția de vară Vicomte A. Paris!

Vicomte A. Paris a dat startul reducerilor! În magazinul din Promenada Mall, etaj 1, găsiți reduceri de până la 50 % la produsele din colecția de primăvară-vară 2014.
Silueta Vicomte A. a acestui sezon este proaspătă şi jucăuşă, combinând stilul sport colorat şi preppy cu detaliile africane şi animal print-ul. Articolele colecţiei Safari amintesc de ţinutele neo-coloniale, fiind realizate din in şi bumbac. Printre piesele de rezistenţă se numără: sacourile, jachetele safari, pantalonii scurţi, pantalonii slim şi cămăşile.

Linia pentru femei îmbină ținutele business, colorate, cu modele pline de personalitate, pentru vacanță sau picnic.
Pentru un look fresh, inedit, completați ținuta Vicomte A cu o eșarfă colorată care să prindă părul ca într-un turban. Magazinul Vicomte A. din București s-a alăturat anul trecut reţelei de magazine existente în oraşe ca  Monaco, Saint Tropez, Paris, Londra, Punta Cana. Vicomte A. impune un nou standard în vestimentaţie, atât în ceea ce priveşte calitatea materialelor, cât şi stilul şi modelele propuse.

Vicomte A. este un brand cu o istorie bogată, în ciuda faptului că a apărut pe piaţă abia în anul 2005, la iniţiativa vicontelui Arthur de Soultrait.
Crezul pe baza căruia Arthur a construit brand-ul Vicomte A. este acela că le oferă clienților săi oportunitatea de a fi eleganți într-un mod creativ. Inspirația și-a găsit-o în cadrul familiei, care era pasionată de sporturile ecvestre. Vestele jocheilor devin astfel șevaletul tânărului artist antreprenor, care adaugă culoare, elemente originale și creează stilul Vicomte A.

Vicomte A. se adresează bărbaţilor, femeilor şi copiilor, propunând ţinute ce acoperă întreaga garderobă: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo, pantaloni.
Din 2012, brand-ul şi-a extins gama de produse, introducând ochelari, ceasuri, pantofi şi colecţia pentru copii.

La nivel internaţional, brand-ul este prezent în peste 400 de magazine din Europa, Asia, America de Nord şi Africa. În București, magazinul Vicomte A. se găsește în mall Promenada (Calea Floreasca, nr. 246B), cel mai nou centru comercial din București şi este deschis de luni până vineri, în intervalul 10:00-22:00. Shopping-ul din magazine poate fi completat cu cel online pe www.vicomte-a.eu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod