Propunerile SOFIAMAN pentru sărbători de poveste

SOFIAMAN, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România, propune pentru sărbătorile de iarnă din acest an, pijamale colorate, în spiritul Crăciunului, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, dar şi modele de lenjerie intimă în nuanţe seducătoare de roşu.

Pentru un sfârşit de an de poveste, designerii brandului românesc recomandă modele în nuanţe de roşu şi verde cu imprimeuri inspirate de anotimpul rece: reni, spiriduşi sau pinguini.
Pantalonii în dungi sau carouri se află şi ei pe lista must - have a acestui sezon. Pentru cei mici, părinţii pot alege chiar şi modele de body-uri sau rochiţe de Crăciuniţă sau Crăciunel.

Totodată, roşul elegant de Burgundia este propunerea LISCA pentru lenjeria intimă perfectă pentru perioada sărbătorilor. Cu sau fără push - up, modelele de sutiene reuşesc să îmbine perfect confortul  cu eleganţa şi feminitatea.

Produsele SOFIAMAN şi LISCA se găsesc în magazinul online SOFIMAN (www.magazinsofiaman.ro), cât şi în cele 8 magazine SOFIMAN din ţară, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali.
Reţeaua de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod