Propunerile Hannami Shoes pentru sezonul toamnă-iarnă 2014/15

Pantofii cu imprimeu de şarpe, botinele cu vârful ascuţit şi cizmele din piele întoarsă configurează conceptul Hannami Shoes pentru sezonul toamnă-iarnă 2014/15, întărind filosofia brandului de unicitate şi adaptabilitate, în funcţie de nevoile exclusiviste ale femeii contemporane.
Sezonul acesta, purtătoarea Hannami Shoes va avea libertatea de a pendula între modelele de cizme, botine şi pantofi cu toc gros sau subţire, vârf ascuţit sau rotund, piele întoarsă sau piele texturată. Accentul cade pe detalii, iar în materie de coloristică, protagonistele Hannami ale acestui sezon rămân nuanţele de gri şi negru.

Elemente cheie: vârf ascuţit, piele perforată şi franjuri

La cizmele cu vârf ascuţit, explorarea sex-appeal-ului devine posibilă prin  încorporarea şiretului până la nivelul genunchiului în combinaţie cu pielea neagră întoarsă, pe când modelul cu botul rotund menţine stilul clasic şi elegant.

Vedetele acestui sezon, botinele cu vârf ascuţit, accesorizate cu franjuri sau piele perforată, pot deveni piese statement în ţinutele de zi sau de seară.
Dacă franjurii aduc o atingere elegantă fiecărei siluete, aplicaţiile din piele perforată, cu motive geometrice, conferă o notă sofisticată şi de rafinament.

Susţinuţi de tocuri impozante şi linii simple, în varianta întreagă sau decupată, pantofii stiletto se remarcă sezonul acesta prin materiale sofisticate din piele de şarpe, în nuanţe sidefate de gri antracit.

Motto-ul sezonului: adaptabilitate şi unicitate

O doză puternică de atitudine şi încredere marchează propunerile Hannami, căci femeia de astăzi va primi libertatea de a se exprima deschis prin linii, culori, accente şi forme diferite.

Fiind un demers de manifestare a aspiraţiilor şi nevoilor clientelor de unicitate, modele prezentate pot fi achiziţionate de pe site-ul boutique-ului www.hannami.ro sau pot fi personalizate la atelierul de pe Bvd.
Corneliu Coposu, nr. 2.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod