Propunerile Hannami Shoes pentru primavara – vara 2015

Noile modele de sandale si pantofi Hannami pentru sezonul primavara - vara 2015 reprezinta o oglindire estetica a rafinamentului feminin, ce transpare dintr-o diversitate de forme, materiale si detalii stilistice precum: elemente florale, sireturi decorative, barete transparente, tocuri stiletto, platforme, fundite din satin si franjuri.
Vedetele noii colectii sunt sandalele in culori vibrante si cu barete transparente. Accesorizate cu detalii florale creative, ele devin incontestabil elementul central al unei tinute feminine si moderne.

Impodobind piciorul pana la glezna sau pana la genunchi prin utilizarea baretelor din velur negru sau piele in nuante metalizate, sandalele gladiator vor completa armonios nu numai un outfit sofisticat de seara, ci si unul modern de zi. Versatilitatea lor deriva tocmai din utilizarea tocului cui, menit sa evidentieze delicatetea piciorului feminin.

Pe langa aceste doua directii stilistice, Hannami propune multiple optiuni atat pentru sandalele cu bareta subtire peste glezna din materiale metalizate, texturate sau imprimeu sarpe, cat si pentru clasicii pantofi stiletto, in varianta simpla sau decupata, ori cu accesorii deosebit de feminine precum fundite din satin.

Sezonul acesta, modelele Hannami sunt expresia viziunii moderne asupra femeii sofisticate, ce isi construieste tinutele plecand de la abordari stilistice distincte si care are libertatea de a-si personaliza orice model de sandale sau pantofi, la atelierul de pe Bvd.
Corneliu Coposu, nr. 2.


Produsele pot fi achizitionate de pe www.welovecouture.com sau din magazinul Victoria 46.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod