Primavara este sezonul culorilor

Nimic nu anunta mai bine despartirea de iarna ca paleta cromatica bogata in care este zugravita natura si nu numai in aceasta perioada. Garderoba devine si ea cel mai creativ mod de a celebra trezirea la viata a naturii si, odata cu aceasta schimbare, tranzitia catre zile senine, cu temperaturi blande.
Takko mizeaza in aceasta primavara pe culori transpuse in cele mai versatile piese vestimentare, aducand o gura de aer proaspat si revigorand orice look. Colectia lunii Aprilie ofera o gama variata de optiuni in alegerea tinutelor pentru orice moment al zilei care nu doar sa te reprezinte, dar sa iti dea si o stare de bine.

Si daca vorbim de culori atunci ne referim la imprimeuri florale si grafice, note pastel, toate adaptate unei diversitati de stiluri extinsa. Pentru ca  indiferent de acest criteriu, exista o tinuta care sa raspunda asteptarilor fiecarei femei.
Paleta de culori intense se traduce in nuante de verde, galben, albastru si rosu, iar stilul este unul practic si confortabil.

Si pentru ca venirea sezonului cald ne duce imediat cu gandul la vacanta, in aceasta luna isi ia locul in magazinele Takko si colectia de costume de baie - extrem de variata, in culori puternice si cu croieli care sa puna in valoare orice silueta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod