PERECHEA PERFECTĂ o găsești la TEILOR

Cauți perechea perfectă? Cea care corespunde în mod ideal preferințelor și dorințelor tale? Încrustate cu pietre prețioase sau cristale, rotunde sau chiar pătrate, verighetele din colecția Teilor au fost create pentru a-ți îndeplini toate dorințele.
Verigheta este mai mult decât o bijuterie. Este un simbol care te va însoți în fiecare moment din zi, indiferent de ocazie. Din acest motiv, alegerea perechii de verighete poate fi una extrem de dificilă.

Colecţia Teilor 2015 îmbină liniile clasice ale verighetelor minimaliste realizate din aur galben cu rafinamentul nuanţelor de aur alb şi roz, în tendinţe anul acesta. Iar pentru că fiecare poveste de dragoste este unică, așa trebuie să fie și perechea perfectă de verighete. Teilor vă oferă posibilitatea să vă personalizați verighetele în funcție de preferințe. Bijuteriile pot fi realizate din aur de 14K sau 18K, încrustate cu diamante sau cristale, conturate în culoare iubirii voastre și inscripționate cu mesaje prețioase.

Din colecţia de verighete Teilor 2015 fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp.
Jocul de culori şi finisaje rezistente este îmbrăcat în strălucirea cristalelor sau a diamantelor. Îmbinând metodele tradiţionale de finisare a verighetelor cu precizia tehnologiei germane de ultimă generaţie, maeştrii bijutieri reuşesc să dea contur celor mai frumoase bijuterii. Monturile individuale de tip pavaj şi channel pot fi realizate din pietre cu tăietura Princess, Baghetă sau Briliant. Diamantele sunt dispuse automat în montura verighetelor, eliminând riscul ca acestea să se desprindă odată cu trecerea timpul. De asemenea, bijutierii au acordat aceeaşi importanţă interiorului verighetelor ca şi finisajelor exterioare. Indiferent de profilul acestora, cu interior bombat sau plat, bijuteriile sunt extrem de confortabile, lăţimea şi grosime fiind gândite pentru cei ce nu vor dori niciun moment să se despartă de micile bijuterii.

Inelul Teilor topește inimi, chiar și pe cele de gheață


Cei care abia și-au întâlnit perechea perfectă și vor să le ofere un simbol prețios,trebuie să știe că inelul de logodnă trebuie să fie cel mai cel: unic, preţios şi plin de semnificaţii. Iar diamantul este cu siguranță detaliul care îi dă contur şi strălucire.

De-a lungul timpului, inelul de logodnă a fost desenat de bijutieri într-o varietate largă de forme.
Rafinat și minimalist, precum prețiosul Solitaire, desenat în strălucirea unei centuri de diamante sau având un contur complex – inelul de logodnă și-a păstrat semnificația inițială, aceea de mesager al celui mai nobil dintre sentimente.

Inele de logodnă Teilor sunt realizate din aur alb, galben sau roz de 18K şi încrustate cu pietre preţioase naturale. Diamantele cât şi pietrele preţioase colorate încrustate în montura inelelor de logodnă sunt naturale, provenind din locuri îndepărtate ale lumii, cunoscute pentru frumuseţea şi proprietăţile mineralelor extrase.

Achiziționarea diamantelor reprezintă un proces foarte complex, specialiștii Teilor selectând doar acele briliante ce înfățișează lumina pură a divinității. Diferențele dintre pietrele prețioase sunt cuantificate prin intermediul a trei elemente: focul sau strălucirea curcubeu, strălucirea albă a briliantului și finețea sau simetria fațetelor.
Ca și contururile perfecte din inima diamantului, fiecare fațetă a pietrei prețioase va reflecta strălucirea persoanei care alege să îl poarte.

Bijuterii sofisticate pentru momente prețioase


Indiferent dacă te-ai logodit recent sau ai planificat totul pentru ziua cea mare, alegerile tale trebuie să îți reflecte întru totul personalitatea.  Accesoriile pentru o ocazie atât de deosebită vor fi fine, realizate din aur și încrustate cu pietre prețioase sau perle. Pietrele prețioase pot avea o semnificație aparte: agata pentru fidelitate, safirul pentru ceva albastru sau diamantul ca simbol al perfecțiunii, cel ce protejează integritatea familiei. Deși cromatica bazată pe nuanțe de alb este cea care predomină în organizarea ceremoniilor  nupțiale, noi îndrăznim să recomandăm pentru 2015 culori vii, efervescente, care să exprime emoție și să reflecte grandoarea evenimentelor.
Inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile vă așteaptă în vitrinele Teilor.

 Colecția bridal Teilor este disponibilă în rețeaua de magazine Teilor inclusiv AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Coresi Shopping Resort Brasov, Electroputere Parc Mall Craiova, cât și online, pe www.bijuteriateilor.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod