Pantofii tai de vacanta

Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru vacanta? Ti-ai facut o multime de planuri cu locurile pe care le vei vizita, petrecerile si plimbarile relaxante… dar ce pantofi te vor purta prin aceste noi experiente? In sezonul concediilor, Deichmann iti propune sa fii extravaganta si sa dai clasicului o turnura contemporana.

Primul criteriu dupa care trebuie sa iti alegi incaltamintea pentru vacanta este confortul, bineinteles. Incearca o pereche de pantofi sport cu talpa foarte moale, de la branduri renumite precum Nike sau Adidas, sau o pereche de espadrile lejere, din material textil.
Sunt alegerea perfecta pentru turele de la o atractie turistica la alta, dar si pentru sesiunile de shopping sau plimbari. Un lucru este cert: culorile vibrante si printurile sunt calitatile care primeaza!

Pentru o tinuta romantica de oras, mergi pe loafers. De asemenea confortabili, ei raman in tendinte intreaga vara. Pentru plaja, sunt ideale sandalele cu talpa joasa, barete si accesorii metalice sau texturi diverse. Alege bleumarin sau turcuoaz si vei avea marea la picioare tot timpul!

Seara e timpul sa stralucesti! Poarta booties suede sau cutout, care iti vor oferi un look foarte rafinat si sexy.
Detalii precum siretul, perforatiile sau accesoriile metalice vor accentua efectul de lux. Si o pereche de sandale cu toc si bretea in jurul gleznei, in culori metalice sau intense, va arata senzational la petrecerea de vacanta.Pret: 79 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod