PANDORA te invită să descoperi un paradis floral și pastelat cu noua Colecție de Primăvară 2014

Începutul primăverii vine în universul PANDORA pe aripi de fluturi argintați. Lasă-te vrăjită de motivele dantelate ale talismanelor, margaretele delicate, fluturii zglobii şi culorile pastelate sau pur și simplu de talismanele pavé strălucitoare care pot fi adăugate brățării tale.   Inelele din colecția cu margarete te îndeamnă la visare, așa că păstrează-le mereu alături de tine, ca un mod de a-ți reaminti de liniștea unei pajiști înmiresmate, într-o zi de primăvară.

Inspirată de panglica-semnătură a PANDORA, seria cu funde este delicată şi preţioasă, fiind alegerea perfectă pentru completarea unei ţinute feminine.
Sau poate preferi senzualitatea dantelei, răsfrântă asupra colecţiei care evocă filigranul antic sau detaliile împletite ale unei rochii diafane.   Alege talismanele din argint 925 cu petale roz fermecătoare, amintind de grădinile cu trandafiri englezeşti, şi asortează-le cu cerceii şi inelul din aceeaşi serie. Sau oferă-i cuiva drag un talisman în formă de inimă, fie că e vorba despre un talisman pavé cu zirconiu cubic sau de unul din argint 925 combinat cu aur 14k.

Bucură-te de primăvară cu noua brăţară PANDORA, de tip bangle, reinterpretată în acest sezon prin adăugarea unei închizători pavé în formă de inimă, din zirconiu cubic strălucitor.
Purtată singură sau împreună cu alte brăţări PANDORA suprapuse, ea va fi prezentă în momentele de neuitat ale vieţii tale, amintindu-ţi să le preţuieşti.  Încearcă noile bijuterii PANDORA, pentru o eleganță atemporală!    Colecția de Primăvară este disponibilă în magazine începând din aprilie 2014. Te așteptăm în magazinele noastre din București, Constanța, Cluj, Timișoara și Iași.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod