Outfit de vedeta: Imbraca-te ca Victoria Beckham toamna aceasta!

Tinutele Victoriei Beckham, direct in dressingul tau. Iata cum!

Victoria Beckham este un trendsetter in moda si o interminabila sursa de inspiratie pentru orice fashionista convinsa. Outfiturile de strada ale vedetei au devenit, in timp, o sursa inepuizabila de bun gust si eleganta, indiferent de sezon.

Takko iti pune la dispozitie o gama variata de piese vestimentare, cu care te poti juca pentru a recrea outfiturile vedetei pana la cele mai fine detalii!

 

Casual smart

Credeai ca doar Victoria Beckham poate purta cu stil o tinuta formata dintr-o pereche de jeansi si un pulover? Ai acum acces la stilul personal al vedetei cu jeansii skinny si puloverul de la Takko, ce recreeaza una dintre cele mai comode si trendy tinute de strada.
Completeaza-le cu o pereche de cizme negre, obligatoriu cu toc, si cu o geanta supradimensionata si vei obtine lookul fresh pe care vedeta il adopta cu atata naturalete in outfiturile ei.

 

All black

Negrul si nuantele terne, pamantii, sunt culori statement in tinutele pe care Posh Spice le poarta cu eleganta la orice tip de eveniment. Nu de putine ori, vedeta a fost surprinsa in tinute all black, extrem de sic si moderne, care au devenit trenduri in moda. Una dintre ele este acum la indemana ta: rochia cambrata, cu maneca lunga, pana la genunchi, de la Takko, ramane piesa cea mai simpla si versatila cu care te poti juca in outfiturile pe care le porti in sezonul rece.
Asortata cu dres negru si botine in aceeasta nuanta, tinuta all black nu te poate „trada” in nicio imprejurare, fiind o alegere mereu la moda.

 

Pulover:79.99  lei

Pulover: 99.99 lei

Blugi:  119.99 lei

Rochie: 99.99 lei

Cardigan: 79.99 lei

Sursa foto Victoria Beckham: indicaboutique.blogspot.com

Sursa foto Victoria Beckham: http://www.splashnews.com/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod