O nouă locație Teilor în Promenada Mall: Povești cu diamante și pietre prețioase

Cu o experiență de peste 15 ani în industria metalelor și a pietrelor prețioase, Teilor aduce pe piața românească inovație și diversitate prin colecții de bijuterii cu un design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic.

Din 17 iulie, Teilor vă așteaptă în noua locație din Promenada Mall pentru a descoperi bijuterii spectaculoase, realizate în serii limitate, care creează, de fiecare data, o impresie puternică, prin detalii neașteptate și extravagante.

În cadrul celei mai noi locații Teilor, identitatea brandului ne este transmisă prin intermediul detaliilor fine, ce conferă unicitate amplasamentului.
Culoarea expozitoarelor din interiorul vitrinelor a fost aleasă pentru a sugera textura pielii, suprafața ideală pentru prezentarea bijuteriilor. Nuanțele calde alese în amenajarea locației amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt făurite prețioasele bijuterii. Contururile avangardiste se îmbină perfect cu sclipirile pietrelor, realizându-se astfel coerența produselor și a spațiului în care sunt expuse.

Din 17 iulie, Teilor vă invită în Promenada Mall pentru inelul de logodnă perfect și zeci de modele de verighete.
Bijuteriile se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor. Din colecţia de verighete Teilor fac parte bijuterii caracterizate de linii fluide şi detalii perfecte, ce îşi vor păstra strălucirea şi eleganţa în timp. Jocul de culori şi finisaje rezistente este îmbrăcat în strălucirea cristalelor sau a diamantelor, în funcţie de preferinţe.

Bijuteriile Teilor te poartă într-un univers prețios, plin de emoții, feminitate și senzualitate. Liniile asimetrice, ce se înscriu în tiparul unui design atipic, conferă volum și fluiditate pieselor.
Colecțiile de bijuterii evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de graniţele a tot ceea ce este deja ştiut în materie de bijuterii. Extravaganța pendulează cu liniile clasice, culorile efervescente în care sunt îmbrăcate bijuteriile fiind o declarație stilistică, plină de strălucire. În final, accentele arhitecturale minimaliste sunt cele care conturează și conferă o luminozitate aparte învelișului superior al bijuteriilor.

Pentru că bijuteriile pot vorbi despre iubire, emoții și pasiune nestăvilită într-un mod mult mai elocvent decât cuvintele ar putea să o facă vreodată, Teilor vă așteaptă să descoperiți cadourile perfecte pentru cei dragi sau bijuteria imaginată special pentru tine în noua locație din Promenada Mall.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod