Noul magazin online The Catwalk aduce în România branduri de lux

The Catwalk este magazinul online care aduce în România cele mai noi colecții ale unor designeri celebri, precum: Dolce & Gabbana, Dsquared, Elisabetta Franchi, Giuseppe Zanotti, Gucci, Stella McCartney, Valentino și mulți alții. Colecțiile toamnă-iarnă 2014 sunt acum disponibile pe The Catwalk cu reduceri cuprinse între 15 și 30%.

Curajul, stilul și creativitatea designerilor celebri se remarcă în ultimele colecții prezentate pe marile podiumuri ale lumii. Rochiile cu accent pe detalii, gecile cambrate și gențile în culori vii sunt doar câteva dintre tendințele colecțiilor.
The Catwalk aduce acum la îndemâna consumatorilor români toate aceste noutăți din lumea modei.

Colecția toamnă-iarnă Elisabetta Franchi beneficiază pe The Catwalk 30% reducere la haine și genți, iar articolele de încălțăminte din colecție au un discount de 25%. Toate gențile Stella McCartney și Valentino au 15% reducere, iar brandul Dsquared beneficiază de 20% reducere.

În plus, The Catwalk oferă și bărbaților articole semnate de designeri celebri, la prețuri cu reduceri cuprinse între 15 și 25%.
Pantofii și gențile Dolce & Gabbana, jeanșii Dsquared, gecile din piele Giocasta - sunt doar câteva dintre produsele disponibile pe site.

Totodată, articolele din colecțiile primăvară - vară 2014 pot fi găsite acum pe The Catwalk la prețuri excepționale, cu reduceri de până la 70%.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod