Noua serie de Simboluri & Numere de la PANDORA

În acest sezon, bijuteriile PANDORA spun o poveste legată de stil şi substanţă. Având semnificaţii adânc înrădăcinate şi un aspect modern, minimalist, bucură-te de frumuseţea simbolurilor şi a numerelor, fără a rosti un cuvânt. Special introduse în această colecţie, noile talismane din aur roz de 14k şi zirconiu cubic îţi exprimă gândurile, împrumutând brăţărilor o căldură trandafirie şi un farmec vintage.

O cheie deschide uşa spre bogăţie, iubire şi sănătate, iar talismanele norocoase reflectă strălucirea roz a metalului.
Talismane în formă de numere din argint 925 oxidat, decorate cu zirconiu cubic strălucitor, strălucesc pentru a dezvălui momente de neuitat din viaţă – o zi de naştere, o aniversare sau o reuşită – sau devin, pur şi simplu, numere norocoase în drumul ales de tine în viaţă.  Adaugă brăţării sau colierului tău şi alte simboluri care reprezintă speranţele, visele şi dorinţele tale. Combină metalele pentru a-ţi crea un look la modă, păstrând vii amintiri din trecut şi momente preţioase din viaţă.

Alege-ţi dintre brăţările din noua serie cu simboluri de la PANDORA, care ne readuce farmecul străvechi al unor motive preţioase, înrădăcinate în istorie şi legendă.
Infinitul simbolizează momentele eterne din viaţă; o inimă este plină de dragoste şi admiraţie; un trifoi norocos, o potcoavă sau hamsa te ghidează şi te protejează mereu.  Creând o punte între momentele de neuitat şi exprimarea sinelui, noile brăţări cu simboluri reflectă atât ADN-ul semnătură al PANDORA, cât şi natura feminină, pentru a personifica noi semnificaţii ale expresiei personale, într-un context modern.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod