Noua Eră a ajuns în România!

Pana nu demult, sapca era privita ca un accesoriu sport, purtata la antrenamentele de baseball sau de catre iubitorii fotbalului american.
De cand rapperii si hip-hoperii americani au inclus-o in garderoba lor, acest accesoriu vestimentar a devenit foarte popular, iar moda cu influente ghetto au propulsat sapca inclusiv in tinutele solistelor internationale care au purtat-o chiar si la tinute de seara cu pantofi cu toc.  
 
Preferate de celebritatile internationale pentru evenimente, pe scena sau in viata de zi cu zi- pentru a se ascunde de paparazzi- sepcile New Era au creat o adevarata isterie internationala. Jay-Z, Pharell, Justin Bibber, Eminem, Scarlett Johansson, Ashton Kutcher, Leonardo DiCaprio sunt fani ale acestor accesorii vestimentare sporty-chic!

Sepcile au o istorie de peste 90 de ani, iar celebritatea lor s-a cladit in timp.
Cel care a pus bazele acestei povesti in 1920, este Ehrhardt Koch, un imigrant german care a impurumtat de la sora lui 1000$ pentru a incepe propria afacere cu sase masini de cusut si 14 angajati. La inceputuri produceau sepci in stil „Gatsby”. Prima sapca New Era pentru baseball a fost conceputa pentru echipa Cleavland Indians in 1934.  Mai tarziu, in anii 50, ele au devenit o emblema a jucatorii de baseball, dar fanii au inceput sa le poarte ca o recunoastere a echipei favorite.

Acum, sepcile New Era, diponibile in Romania in magazinul VGeneration, au intrat pas cu pas in cultura urbana, in industria modei, a sportului si  in industria muzicala, devenind „icon-uri” al  noii ere.In colaborare cu alte branduri de renume New Era a lansat colectii speciale dedicate fanilor Star Wars, Disney, Marvel sau iubitorilor de  fotbal, basket sau baseball.
O parte din aceste colectii originale pot fi gasite si in Romania la magazinul VGeneration de la intersectia Traian cu Mosilor. Din cauza celebritatii lor, sepcile New Era au fost copiate si vandute drept originale pe diverse site-uri, dar acum te pot baza pe modelele originale NewEra si in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod