Noile tendinte Takko pentru toamna

Cand vine vorba de stilul vestimentar, o femeie nu se poate multumi niciodata cu putin. Indiferent daca vorbim de o femeie care obisnuieste sa isi reinventeze in fiecare zi look-ul sau, dimpotriva, este adepta unei constante in stil.
Tendintele in continua schimbare te atrag si te ademenesc de la sezon la sezon sa tii pasul cu ele si sa iti alegi favoritele. Noua colectie Takko ne pregateste pentru momentul in care piesele de vara, rochiile, fustele si pantalonii scurti, vor fi inlocuite de piesele sezonului rece.

Vedetele care vor lua cu asalt garderoba s-au stabilit si denimul, carourile si raiatul, toate in nuante de albastru, mov, negru si alb, fac legea in noul sezon. Combinatii precum camasa de blugi si fusta din raiat, puloverul din tricotaj subtire si skinny jeans sunt solutia pentru o zi casual, in care relaxarea este cuvantul de ordine.

Clasicul trenci, jachetele scurte si vestele se vor asigura ca temperaturile reci nu vor reprezenta o piedica in a te bucura de frumusetea caracteristica a noului anotimp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod