Negrul este simbolul lunii noiembrie! Afla de ce?!

„All black” este un termen folosit pentru a descrie un stil vestimentar ce combina item-uri negre: incaltari de culoare neagra, pantaloni negri, bluze si accesorii in culoarea noptii, dar armonizate perfect.
Odata cu „isteria” BlackFriday negrul a devenit un fenomen. Daca la inceput Vinerea Neagra se referea la traficul infernal de dupa Ziua Recunostintei, folosit pentru prima data de Politia din Philadelphia, cu timpul aceast concept a devenit egal cu ziua marilor reduceri, practicata acum de majoritatea retailerilor din lume.

Acest concept a fost extins si de concept-store-ul Vans (aflat Afi Palace Cotroceni) care a transformat luna noiembrie in luna reducerilor, printr-un concept inovativ intitulat „Black November”.
Prin elemente de decor, discount-ul generos si selectia de item-uri vestimentare (jeans, tricouri, hanorace, incaltaminte, sepci, ghiozdane, portofele Vans ) acesta vrea sa demonstreze ca negrul este „simbolul” lunii! Black November devine astfel un manifest al spiritului liber, al celor care vor sa se „elibereze” de sub tirania preturilor si sa cucereasca mediul urban prin nonconformism si stil personal”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod