Materialele naturale, nuanțele metalice și detaliile îndrăznețe - recomandările Papucei pentru sărbătorile de iarnă

Pentru că sărbătorile de iarnă au nevoie de un outfit deosebit, Papucei vine în ajutorul pasionatelor de modă cu propuneri inedite de încălțăminte și genți, ideale pentru petrecerile acestui sezon.
Materialele naturale, nuanțele metalice și accesoriile îndrăznețe sunt detaliile care vor completa cu succes ținutele de Crăciun și de Anul Nou. Cizmele înalte cu toc sau talpă joasă, ghetele cu șireturi și catarame metalice, botinele cu suprapuneri de materiale, dar și gențile practice și originale vor complimenta orice alegere vestimentară.

Cizmele înalte din piele naturală reprezintă alegerea ideală pentru petrecerea unui Crăciun de neuitat alături de cei dragi. Acestea pot fi purtate atât cu rochii lejere colorate, dar și cu outfituri casual all black.

Clasicul negru este culoarea-vedetă a outfiturilor de sărbători, iar această nuanță elegantă și sofisticată se regăsește și în noua colecție Papucei, în gama de botine, ghete și în cea de genți, care pot fi asortate cu usurință oricărei combinații vestimentare.

Botinele comode, dar stylish vor completa perfect o ținută de petrecere formată dintr-o pereche de pantaloni din piele și o cămașă feminină cu aplicații din dantelă.

Gențile sofisticate, cu un design original, sunt accesoriile care întregesc perfect atât ținutele de Crăciun, dar și pe cele de Anul Nou.
Astfel, Papucei reușește să transpună în colecţia toamnă-iarnă 2014/2015 tendinţele internaţionale și să le ofere iubitoarelor de modă piese cu personalitate pentru un sezon dominat de momente festive.

  

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vlad pe 24 Dec 2014, 21:49
    Piele naturala la pantofi

    Atunci cand te decizi sa cumperi o pereche de pantofi cel mai bine este sa incepi de la un nivel basic cu un pantof cusut la masina (goodyear welted), cel mai accesibil fiind siteul englezesc mai sus mentionat. Calitatea pantofilor Herring este foarte buna pentru pretul cerut.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod