!Like Outlet cea mai noua destinatie de smart shopping din Bucuresti

!Like Outlet a deschis portile primului Concept Store din Bucuresti si al celui de-al patrulea magazin din portofoliul lor.  !Like Outlet comercializeaza brand-uri consacrate international la preturi imbatabile, oferind iubitorilor de fashion o diversitate de produse autentice de calitate ridicata. !LikeOutlet exista pe piata de retail din Romania de aproape doi ani, devenind in scurt timp punctul de intalnire al blogger-ilor si iubitoarelor de fashion din Bucuresti.

Dupa ce a atins succesul cu primul magazin situat in Str.Academiei nr.1, asociatii !LikeOutlet au decis sa se extinda in jurul kilometrului 0 al capitalei, deschizand alte doua magazine, unul in str.Batistei nr.11 si cel de-al doilea in I.C Bratianu Nr.34, Miercuri seara deschizand primul Concept Store pe doua niveluri situat pe str.
Academiei Nr.1A, un magazin cu design deosebit, foarte actual, urban-industrial, menit sa ofere o experienta de shopping inedita.

Magazinele !LikeOutlet se adreseaza femeilor, barbatilor si copiilor de toate varstele, oferindu-le o varietate mare de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile, ce le asigura un look complet, sofisticat dar totodata confortabil si relaxat. Printre brand-urile comercializate se numara : Asos, Tom Tailor, Cos, Vila, Billionaire Boys Club, Stussy, Vans, Carhartt, Aldo, Paul Smith, Dkny, Selected, Michael Kors, Love Moschino, Casio, Diesel, Calvin Klein, Converse, Nike, Trf, Basic, BlackTag, Denim Couture si multe altele.

Mixul de articole colorate cu piese minimaliste te ajuta sa creezi de fiecare data un look original la preturi accesibile.
Piesele in nuante neutre, imprimeurile grafice, florale si elementele din denim te ademenesc sa dai frau liber imaginatiei si sa iesi in evidenta ! Usile magazinelor !LikeOutlet sunt deschise zilnic intre orele 9:30 si 21:30.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod