Laura Olaru, designer-ul de genți cu stil, lansează colecția de toamnă 2014

Gențile au devenit accesorii de top în garderoba oricărei fashioniste, de când nu mai este o regulă să le asortăm cu pantofii. Tocmai de aceea, azi, designerii români au reușit să impună prin modelele variate din atelierele lor faptul că o geantă poate fi o chintesență a stilului tău.

Pentru Laura Olaru, geanta ce îi poartă semnătura ocupă locul I în topul accesoriilor sale preferate. Azi, Laura deține un atelier ce îi poartă numele, unde se nasc modele inedite, ce alcătuiesc o gamă variată de genți casual, de lux sau office, foarte elegante și în același timp de calitate superioară.

“ Chiar acum, în septembrie se implinesc trei ani de când am început această poveste minunată.

Primii pași au fost făcuți timid,  nu aveam decât idei, mult prea multe idei, ce trebuiau puse în practică. Desenam și iar desenam, pasionată în același timp de tot ceea ce înseamnă modă. Într-o lună am transformat dormitorul din casa mea din Constanța într-un mic atelier, am cumpărat piele, accesorii, mașină de cusut, după care totul s-a transformat în realitate. A fost greu, dar nu imposibil! Nu am să uit nici acum plicurile din piele necăptușite, fără sistem de prindere, însă inedite, cu adevărat originale.
Eram foarte mândră de ele și chiar dacă munceam foarte mult, pentru că se întâmpla să adorm pe mașina de cusut, această muncă îmi aducea satisfacții nemăsurate. După ce produsele mele au avut succes în Constanța, m-am gândit să le aduc și în București. Am participat des la diferite târguri mai bine de doi ani și jumătate. Capitala este locul în care am cunoscut oameni minunați și am învățat lucruri noi, interesante. M-am stabilit aici de patru luni și sper ca „publicul”feminin bucureștean să iubească toate creațiile mele.


Colecția de toamnă a Laurei Olaru aduce genți sofisticate din piele și materiale prețioase cu tonuri metalice, dar și modele în care se regăsește simplitatea eleganței și a bunului gust. Pentru că se poartă atât gențile mari, cât și gențile mici, Laura Olaru garantează deplina satisfacție a fashionistelor care adoră să poarte un accesoriu practic și în același timp cu un design plăcut.

Creatiile Laurei Olaru se gasesc in LConcept, magazinul pe care il manageriaza ( Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr 22 A, București), dar și în alte concept stor-uri din capitală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod