Lasă-te cucerit de stilul venețian cu noua colecție „See you in Venice” de la Lidl

Din 2 martie lasă-te cucerit de colecția de haine și accesorii „See you in Venice” de la Lidl. Dacă până acum ai avut șansa să descoperi la Lidl stilul vestimentar din Stockholm, Londra, Roma sau Lisabona, a venit momentul să te bucuri de frumusețea și eleganța articolelor de îmbrăcăminte specifice orașului plutitor.
Fie că preferi o ținută casual sau una mai elegantă, în colecția „See you in Venice”, vei găsi articolele de îmbrăcăminte potrivite pentru o plimbare relaxantă, pentru o zi de muncă la birou sau o ieșire cu prietenii la terasă în timpul zilelor senine de primăvară.

O bluză cu mânecă lungă în dungi marinărești (34.99 lei - preţ /Set de 2buc.) împreună cu o pereche de jeans stretch (39.99 lei) și o pereche de balerini (29.99 lei), toate marca Esmara, sunt alegerile perfecte pentru doamnele și domnișoarele care optează pentru o combinație casual și în același timp trendy.
Completează ținuta cu un trenci Esmara (99.99 lei), perfect atât pentru un stil vestimentar elegant, cât și casual.

Doamnele pot alege, pentru o ținută office confortabilă, bluza (29.99 lei), topul (29.99 lei) sau o rochie (39.99 lei) din aceeași colecție. La aceste piese vestimentare pot accesoriza un colier (29.99 lei), o eșarfă (26.99 lei) sau o pereche de ochelari de soare (39.99 lei), perfecți pentru zilele însorite care vor urma.

Pentru domni, un pulover tricotat cu dungi (39.99 lei) împreună cu pantalonii din twill (49.99 lei), ambele marca Livergy, sunt alegerile perfecte pentru o ieșire cu prietenii sau o plimbare romantică în parc.
Pentru o ținută mai elegantă, domnii ar putea combina o cămașă  (39.99 lei) cu un cardigan (39.99 lei).

Iar ca să intri și mai mult în atmosfera romantică a Veneției, poți să păstrezi acasă sau la birou un caiet de notițe cu imagini vestite din Veneția (9.99 lei), un ceas de perete (34.99 lei) cu o imagine specifică atmosferei venețiene sau un magnet Veneția (9.99 lei - preţ /Set de 4buc.).

Adu mai aproape, chiar la tine în garderobă, stilul vestimentar din orașele renumite ale lumii.
Urmărește colecțiile „See you in” de la Lidl și bucură-te de accesorii și articole de îmbrăcăminte moderne și de calitate la cele mai bune prețuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod