Inovatie in materie de rochii de mireasa! Se poarta rochia de mireasa "2 in 1" sau cu trei trene!

Cand spui mireasa te gandesti automat la rochia alba, dar tendintele din ultimii ani au “rasturnat” regulile “jocului” nuptial. Nu mai este obligatoriu ca rochia de mireasa sa fie alb imaculat sau ivoar, ci poate capata irizatii aurii, caramel sau caupuccino. In plus, sunt la moda cateva elemente surprinzatoare, ceea ce denota faptul ca designerii sunt mereu dornici sa inoveze si sa aduca un “twist” contemporan, chiar si rochiilor de mireasa.
Pentru sezonul 2015-2016, una dintre cele mai inovative rochii de mireasa este un model “2 in 1” care “jongleaza” cu lungimile. Mai precis, aceasi rochie poate deveni din lunga scurta sau invers prin intermediul unui fermoar ascuns. In acest fel, poate fi purtata in varianta lunga, la biserica si la receptie, iar in cea scurta la petrecerea care dureaza, de obicei, pana dimineata. O astfel de rochie poate deveni o piesa vestimentara interesanta, chiar si dupa nunta pentru ca poate fi purtata ca o rochie de cocktail.

Un alt element inedit este cel al unei trene multiple: mai exact rochia de mireasa poate avea chiar pana la trei trene.
Astfel, in miscare rochia capata un efect vizual spectaculos, intrucat te poarta cu gandul la o coada de paun. In plus, ai marele avantaj ca aceste  trene sunt detasabile, asa ca mireasa poate renunta la ele pentru a dansa. Foarte moderna si cu un aspect nonconformist, rochia de mireasa cu buzunare este foarte practica si se potriveste unei femei moderne. O gasesti alaturi de celelalte modele in magazinul Bella Sposa din Bd. Dacia 153-155 sau pe www.bellasposa.ro.

Aplicatiile din broderie, cristalele Swarovski, florile taiate cu laser, tul-ul sunt inca in tendinte, dar noutatea acestui sezon consta in dantela aplicata pe tulul in nuanta pielii.
In acest fel, efectul  va fi al unei dantele “tatuate” direct pe piele. In privinta paletei cromatice, sunt la moda nuantele de ivoar cu irizatii cappuccino sau caramel, dar asta nu inseamna ca vei fii complet demodata daca vei imbraca o rochie alba.

Voalurile lungi, cu margini din dantela bogata sunt din nou in tendinte, iar ca accesorii capa din pene delicate si accesoriile de par, batute in pietre stralucitoare emana un plus de distinctie oricarei mirese. Le gasesti poe toate acestea in magazinul Bella Sposa din Bd.
Dacia 153-155 sau pe www.bellasposa.ro.

Sezonul nuntilor se apropie de final, dar miresele stiu ca o nunta trebuie pregatita cu minutiozitate cu un inainte pentru ca acest eveniment sa fie cel mai frumos din viata lor! Mai mult, in afara granitelor tarii au inceput sa se poarte nuntile chiar si iarna, acestea avand o tematica festiva, data de luminite si decoratiuni glaciale. Avantajul unei astfel de nunti este ca gasesti mai multe locuri “in-door” disponibile, iar ca preturile sunt foarte avantajoase!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod