Incaltaminte pentru sezonul ploios: Recomandari chic!

Toamna nu ar fi la fel fara ploile imprevizibile! Iti gandesti de seara tinuta pentru a doua zi si, dimineata, toamna iti face surpriza de a te intampina cu o portie de ploaie specifica. Cam asa se contureaza portretul celor trei luni de toamna. Deichmann raspunde insa nevoilor oricarei femei si te intampina in noul sezon cu cele mai recente tendinte in moda de incaltaminte la preturi senzationale!

Varietatea actuala de incaltaminte usureaza dificila misiune de a infrunta vremea capricioasa si permite abordarea unei game largi de stiluri.  Pana la urma, stilul vestimentar nu ar trebui niciodata sa aiba de suferit!

Botine scurte, cizme lungi, cu toc sau fara, ghete stil biker, toate aceste modele si-au asigurat un loc sigur in topul tendintelor pentru toamna-iarna 2015/2016 si, indiferent de optiune, poti sa fii sigura ca ai facut alegerea buna.
O pereche de cizme lungi, pana la genunchi, iti ofera libertatea pentru a-ti imbratisa feminitatea si a infrunta vremea urata cu stil! O fusta conica sau o rochie cu imprimeu floral iti insenineaza ziua si iti pune in valoare atuurile. Asigura-te ca esti pregatita si pentru temperaturile tot mai scazute si iti completezi tinuta cu un palton sau o haina lunga impermeabila.

Botinele pana la glezna sunt oricand o optiune chic si confortabila. Pot fi purtate atat cu pantaloni, cat si cu fuste si pot da o nota aparte tinutei tale datorita detaliilor care fac diferenta: poti miza pe o culoare indrazneata sau un model cu detalii metalice.
Si pentru ca eleganta si simplitatea nu se demodeaza niciodata, un model minimalist poate sa fie oricand alternativa.

Cizmele de inspiratie biker sunt must have pentru sezonul rece. Sunt versatile, cu un look modern si pot completa cu succes o varietate larga de tinute, fie ca vorbim de un look de zi sau seara. Cel mai bine merg cu o pereche de jeansi si un pulover calduros, o combinatie accesibila pentru zilele neprietenoase de toamna.                                                              

Acestea si multe alte tendinte in moda de incaltaminte de toamna sunt disponibile in magazinele Deichmann.
Tu cu ce model alegi sa intampini aceasta toamna?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod